Eminedilanim İyi geceler kızlar kolestaz testi yaptırdım temiz cıktı ama kaşintim kesilmiyor ilac verdi Dr faydası olmadı neden acaba varmı aranızda benim gıbı olan
Glsrnergl Eminedilanim ya ayniym su an karnimda kızarık kabarciklar oluştu kan testim yarin cikack vcdum kasiniyor sinir oluyorum
Busraaaa35 Eminedilanim ben de 2 haftadır kaşınıyorum döküntü yok ama bütün vücudum kaşınıyo.sizden hangi testler istendi acaba? Bir de testleri nerde yaptırdınız?
Leylalyla Eminedilanim. Gebelik ürtikeri o canım bende de var aynı durum. Kaşıntı ve döküntü el ve ayaklarım yara oldu. 2 haftanın sonunda biraz sakinledi kaşıntılarım hala devam ediyor ama eskisi kadar delirecek kivama gelmiyorum kaşınırken. Doktorum artan hormonların böyle bir etkiye sahip olduğunu ve bunun bir tedavisi olmadığını soyledi. Alerji hapları losyonlar jeller kullandim ama geçmedi. Bi en son Aloe Vera jeli denedim o biraz iyi geldi. Ama doktorunuza danışıp kullanın.
Eminedilanim 2022bebeki sabahları ac alerji hapı krem verdi ama faydası yok gecmıyor bıraktım ilacı zaten
Ezginehirr Bende sizin gibiyim testlerim temiz çıktı 2 haftadır kaşınıyorum ellerim ayaklarım ilaç verdiler işe yaramadı çözümü doğummuş 36 haftalığım doğuma alınacağım bu tip kaşıntılar bebek içinde anne içinde riskli olabiliyormuş dedi benim doktorum
2022bebeki Eminedilanim Ben de bıraktım bugün dermatologa gittim atopik ciltler için olan urunler verdi onları kullanacağım fayda etmezse kortizonlu kreme gececegim inşallah fayda eder. Gebelik alerjisi pupp deniyor buna
Serpilali01 Eminedilanim uyuz zaten hemen bulaşan birşey değil mis öyle dedi doktorum 1 ay sonra evdeki herkeste başlayacak malesef biz mahvolduk kasinmaktan heryerim yara bere içinde losyon kullandım 2 tane farklı yok bana mısın demiyor sirkeli sular hergun yıkanan çarşaflar yastıklar kıyafetler iyileşmeye çalışıyoruz ve yoruldum artık kasinmaktan
RmysaAlbyrk Eminedilanim uyuz Minimum 3 ila 6 hafta içerisinde Dağılıyormuş yumurtalama dönemi yani O sebeple Genede kendinizi aynı şikayetle Aile Hekiminize yada Cildiyeye gitmenizde Fayda var..
Zln2152 Eminedilanim nedendir bilmiyorum ama iki günden beridir benimd erim vücudum da feci bir kaşıntı var kaşıdıkça kaşıyasım geliyor ve kaşınan yerler hep kabarcık oldu halen de devam ediyor birşey alerji mi yaptı diye düşündüm yarında devam ederse doktora gideceğim
RmysaAlbyrk Zln2152 kabarcıklar Oluşuyorsa Ve kolestaz değilse yüksek ihtimalle uyuzdur.. Hemen çözüm yollarına Başvurun..
AselMomm Eminedilanim ay keşke bilsem anında yapardım anca adaçayı , egzersiz vesaire ama keşke sancı da gelse artık