2022bebeki Sinemliiii 32 de başladı kaşıntım karin bölgemde. Devam ederse bir karaciğer enzimlerinize baktirmalisiniz
Zln2152 Sinemliiii bizde 15+1 iki günden beri bende aynı durumdayım feci şekilde tüm vücudum kaşınıyor kaşıdıkça kaşıyasım var ve kaşımam yerler hep kabarcık oldu anlamadım neden böyle ☹️
Dyg_srcn Zln2152 ya bende bugün aynı şeyi yaşadım heryerim kabarık kabarık oldu kasinip duruyor 6 7 haftalık hamileyim kötü bişey mıdır ya bebeğe bişey mi oldu acaba diye dusundum
_sevdatsn Zln2152 sizde geçmezse doktora görünün derim aksatmayın gebelik alerjisi olabilir veya kolestazı da olabilir
_sevdatsn Dyg_srcn durumu takip edin 1 gün daha geçmezse doktora görünün gebelik alerjisi veya kolestazı olabilir
Dyg_srcn _sevdatsn akşam bı acile gidicem bakarlar mi bilmem ama cildiyeye gitmek gerekir sanırım yarın da devam ederse bil cildiyeye goruneyim
Zln2152 _sevdatsn öyle yapacağım teşekkür ederim takipteyim bakalım bir kaç güne nazaran bugün biraz daha iyi ama halen devam ediyor kaşıntı
Sinemliiii Normalde de bacakları vs kaşınan biriyim ama karin bolgem gogsum sirtim heryerim kasinmaya basladi 13 unde kontrolüm var o zaman soracam