Dlnkle Bugün kontrele gitiğimde doktora sık idrarar çıkma isteğim olduğunu ve hafif yanmam olduğunu söyledim idrar testi istedi sonuç olarak kum döküyormuşum 19 haftalık ikizlere hamileyim tek kullanmlık şase toz verdi başına gelen varmı neler yaptınız
Dark Dlnkle çok yapılacak bir şey yok açıkçası bol bol su için, doğumdan sonra tekrar baktırn ama mutlaka
Gizem19-23 Dlnkle bende dün acile gittim kasik ve bel agrimdan dolayı idrar testi istediler idrarimda hafif kan gördü doktor kum dokuyorsun dedi bol bol su iç dedi bebeğe Bir zararı var mı diye sordum hayır dedi bende hiç yanma fln olmadı ama sadece ağrı vardi
Dark Dlnkle evet bende gebelik öncesi oldu, benim bir tık daha fazlaydı kasıklarsa ağrı huzursuzluk yapıyordu, en etkili yol su içmek, bir süre sonra geçiyor zaten
Dlnkle Dark korktum bebeklere zararı olurmu acaba diye daha öncedende yaşamadığım için bileöedim cevabınız için çok teşekkürler
Dark Dlnkle sanmıyorum önemli olan sizde çok ağrı yapmaması, kasılma açısından önemli. Ağrı idrarda kan olursa gidersiniz hemen. Onun dışında bişey olmaz bir süre sonra geçiyor dediğim gibi, su ile atmanız lazim Rica ederim, geçmiş olsun 🌸