user4834
Rabbim sağlıkla kucaginiza da aldırsın bu savaştan herkes zaferle çıkar inş yorulmadan 🤲 Çok soru olacak şimdiden özrüm affola 💐
*İlaç tedavisi ya da ameliyat oldu mu eşiniz?
*Sizde ki sıfırlık durum neydi acaba sadece varikosele mi bağlıydı…
*PGT dediğiniz yurtdışına gönderilen tarama mı onun ücreti neydi acaba? Bı tarama testi varmış o tüp bebek tedavisinden 2 katı masraf diye bir şey demişlerdi…
Bizde sperm gelişim esnasında kısa kuyrukta kalıyor, ilerlemiyor gelişimi ilaç tedavisi bile yaramıyor 9 ay denedik ilaç.. ameliyat esnasında farkedildi kısa kuyruk olduğu… tesa ve tese işlemi gördü eşim… Eşimde de varikosel var ama ameliyatlık derece de değilmiş…
Çok umut oldunuz inanın ki ben geçen online dan yazdım sonra vazgeçtim semra hanım için. Tekrar yazıyım randevu alıyım bı ön görüşme. Bundan sonrası için diğer kapım Memorial olacak net… Çünkü 1 embriyom daha var bahçeci de. O kalan dısında bana transfer edilen patlayıp rahimle birleşmemış burada ki tüp bebek uzmanı Dr söyledi sağlıksız embriyoymuş dedi…
Kalp atışı duyuldu ilerlemedi. Morfolojik de sıkıntı olunca ilk 3 ayda düşükle ya da kalp durması ile sonuclaniyormuş
Benim bahçeci ile de görüşmem lazım bı teknik oldu mu olmadı mı bir şeyden bahsetmediler bile çok yorulduk maddi manevi artık çok bunaldım. Karanlık su dolu kuyunun içindeyim ne tutacak yerim var ne de çırpınacak halim çok yoruldum… Bende 29 yaşındayım 5 senelik evliyim bı 5 sene sonra bana yaş problemi diyecekler tutmazsa o da bahane olacak onlara…🥹