1melekannesiii Kızlar 12haftalık hamileyim, bugün doktora gittim bebeğe zararı olmaz dedi ama eyvah eyvah dedi muayene’de şişlik olmadığı için bir şey yapamadı benim gibi bu durumu yaşayan varmı üzüldüm tabi ne yapacağımı bilmiyorum 🥹🥹
Tugbaakcy 1melekannesiii bartholin olduğundan emin misin? Benim vajinanın 2 cm falan aşağısında çıkmıştı kıl kökü iltihabı ameliyatla aldırdım yine çıkınca kara merhem sürüp bandaj taktım. O şişirdi kendiliğinden patladı bir ton iltihap aktı bir daha da çıkmadı. Çıban gibi başı olmayan birşeydi. Zonklar oturtmazdı böyle bir yerdeyse kullanmanı tavsiye ederim bende çok çekmiştim
Findukli_Lokum 1melekannesiii bende de evlendikten 1 sene sonra oluştu. Kontrole gittiğimde enfeksiyon ağrı sızı vs yapmadığı müddetçe sorun olmayacağını söylemişti ama fitil vermişti bir ara o şişlik gitti gibi oldu sonra tekrar oluştu. Ama hamileliğimde sormadım doktoruma böyle bir durum olduğunu inşallah sıkıntı olmaz 🥺
1melekannesiii Tugbaakcy geçmiş olsun, evet evet eminim tabi tam olarak vajinamda bulunuyor şişlik bu yüzden😬😑