bebekbora Zlh32 okadar güzel yazmışsın ki içimi çok rahatlattın canım allah razı olsun 😌 sağlıkla zamanında gelir bebeklerimiz inşallah 🙏🏻
tubimom umena benim ilk hamileliğimde başıma gelmişti bir yerde toplandı taş gibi oldu doktora gittim hemen kızdı bana dogurmadigina dua et dedi erken doğum belirimtisiymis progestan verdi doğurana kadar içtim erken doğum riski hep vardı
hayalperest2310 Zlh32 çok teşekkür ederim bu bilgiye ihtiyacım vardı bende de oluyor 28 haftalığım dediğiniz sayıları geçmiyor çok şükür 😇
hayalperest2310 umena bende de oluyor 28+3 olduk ben zeytinyağıyla masaj yapıyorum hafifliyor niye oluyor anlamadım yemeklerden sonda özellikle akşamları
umena hayalperest2310 evet evet yemekten sonra oluyor genelde belki de yemek ağır geliyor diyorum anlamadım gitti ama baya yardımcı oldu arkadaşların yanıtları yine tabi her hamilelik kendine özgü olduğu icin doktora danışmakta fayda var 🥰
Beyaz01 umena bendede aynı şekil toplanma sertleşme oluyor özellikle ayaktayken daha çok oluyor en son 26.haftada doktoruma sorduğumda normal dedi bol bol dinlenmemi ve bol su içmemi söyledi magnezyumda kullanıyorum ama pek bir değişiklik yok
Delal_ila umena gebeliğin son günlerine kadar normaldir. Belki çocuk acıdır ondan toplaniyordur . Yada sertleşmeye beraber bel ağrın varsa gerçek doğum ama karnın sertlesince sertleşen yere değilde diğer tarafa uzanın ve elinizle oksayin bı kaç ddk snra geçer
Figfig Geçmiş olsun insan hangi ağrının normal olduğunu bilemiyor ki hepsinde endişeleniyor Allaha emanetiz
Ahsen42 umena sertleşmeler normal daha yavaş hareket edın ve ılık duş alırsanız ıyı hıssedersınız gecmıs olsun ama yınede doktora danışın
Zlh32 umena çok teşekkür ederim. inşallah siz de sağ salim vaktinde kavuşursunuz bebeğinize. Allah a emanet olun.