Sinemm Mervecil Canım ishal doğum belirtisi doktora git açılma olmuş olabilir bende 35 haftada 1 hafta ishal oldum doktor.alttan baktı bebek mi geliyor diye bol.bol su iç muz ye patates haşla inşllah geçer bir an önce
Dmtozcy38 Mervecil doktora gitmelisin... bende.oldum.ishall doktorumu.aradim.hemen hastaneye gel mikrobik mi yedigin biseydenmi.bakalim demisti serum filan takildi.iyi gelmisti
Mervecil gizemgnll çok teşekkür ederim ama geçmiyor içim çıktı doktora gidecek halim kalmadı gece hiç uyuyamadım hemen kesecek bir şey bilen varsa çok dua ederim valla
gizemgnll Mervecil yani patates haşlaması ve muz derler ama o kadar coksa ishaliniz mutlaka gidin serum bağlarlar, vücudun susuz kalması bebeği etkilemesin , bi kuvvet gitmelisiniz bence
Rabiaaaa Mervecil sarı leblebi çok iyi geliyor normalde ama hamilelikte böyle bir şey yaşamadım bunu önerebilirim sadece yinede araştırın isterseniz
Mervecil Homozigotmutant hemen yapıyorum canım evde var bu tane yedim ama şekerli su iciyim çok sağol
Homozigotmutant Vücuttaki şeker tuz gidiyormuş tamamlamak lazım canım ihmal etme enfeksiyon olmasın da geçer muz ile
Bet Bir yemek kaşığı kadar kuru kahveye limon sıkıp içerseniz çok iyi gelecektir, Allah'ın izniyle bir iki saate kalmadan keser ishalinizi
Mekanikcianne Tatlı tuzlu su 1 tatlı kaşığı kahveye limon Patates haşlaması Bunlar iyi gelir fakat mikrobik bir durumunuz var ise halsizliğiniz devam eder en kısa zamanda doktora gitmenizi tavsiye ederim çok geçmiş olsun
sengulmehmet Mervecil Canım bende öyle olmuştum hatta artık midemde birşey kalmadığınd bildiğin az az sıvı geliyordu ve sürekli geliyor tuvaletten çıkamıyordum en son hastaneye gittim serum yedim sudan olabilceğini söylediler o kadar
srp123 Mervecil Doğuma yakın bebek kendine yol hazırladığı için ishal oluyormuş anne öyle biliyorum bende de vardı sonra düzeliyorum inşallah geçer canım