Helinozan Aramizdq boyle olanlar varmi acaba doktor iki hafta onde dedi kilosu 2810gr 2 hafta sonra sezaryena gun verecm dedi sana
Ecmeryus Helinozan bana da öyle demişti.. 32 haftalık iken gittiğimde 2300 küsür idi. Bebeğin on gün önden gidiyor demişti.. şu an 34 haftalık olduk.. haftaya kontrolüm var bakalım.
2prensesannes Helinozan bende dün gittim 29 haftalık oldum dün tam doktor bana 10 gün önde gidiyo dedi usg de 30+4gosteriyomus anlamadm geç mi dollendi erkenmi dollenme oldu kaldım öyle 1669 gram
Rapunzelinanasi Helinozan 37-38 arasında alır muhtemelen. Evet kilosu biraz önde ama tombiş bir bebek olur bir şey olmaz 😂
Sarelle2 Bana dr 32 de baya farklı bir kg söyledi 34 de çok az kilo almış gibi çıktı ama normal haftasında idi dr usg de farklı olabiliyor yanılma olabiliyor dedi öncelikle sakin olun derim zaten 38.5 de genelde sezeryan a alıyorlar
Helinozan Sarelle2 pazartesi günü devlete gitm acile 2300 küsür gr dedi bugun gittim ozele 2810gr dedi şaşırdım masallahda doktor sey dedi devletin cihazı yanls olcum yapistr dedi ama sevindim bi yandada cok istiyorumdum sezaryen olmayı normalden asiri korkuyorumdum malum ozel fiyatlari uçuk fiyatlar devlete mecbur sezaryen olacgz hayırlısıyla
Helinozan Rapunzelinanasi evet yaa maşallah gormenz lazm bi yanaklari vardi guzel poz vermiş evin icinde o kagidtla dolaşıyorum resmen doktor da dedi siskoo bebisimz dedi
Yagmurrr98 Helinozan Hayır benimkide yazmıyor sizinkini bilemem 33 haftalık bizimki adet tarihine göre
bohemianmom Helinozan Canım benim başından beri önde gidiyor 34+2 de 2900 dü 31 Ocak için sezeryan günü belirledik bizde.
Helinozan bohemianmom bizmde 1 subat falan yazio kagitq ama iste gun almaya gidecz bi 15 gun sonra hayırlısıyla
bohemianmom Helinozan Ultrasona göre bu ayın 25 inde falan doğması gerekiyor benim Sat’a göre ise şubat 6 6 gün önce doğum yapacağım yani eğer kendi gelmeye kalkmazsa ki hiç de niyeti yok gibi 😂
Helinozan Ece61 kilosu maşallah gayet iyi ben en cok süt meyve falan cok yedim bu aylarda bunun katkısi baya oldu bebisimze maşallah
SebnemRasit Helinozan benim ki 5 hafta öndeydi sezaryen oldum çok şükür iyiki doktorun kararıyla öyle oldum çğkü normal çok zor olurmuş
SebnemRasit Helinozan yok özelde çünkü devlet normal olursa normal zorlarız olmazsa sezaryena yöneliriz dedi. Bizde özel doktorla anlaşma yaptık
Ece61 Helinozan bende her gün bir meyve yerim iki gümde bir de belki peş peşe günler de süt içerim inşAllah katkısı olur bebişlerimize anneler 🥰
Hulus Helinozan 36. Hafta ciğer gelişimi açısından risk olabilir ama bence başka bir doktora daha gorunmenizde fayda var. Dogumumdan 5 gün önceki ultrasonda kızımın kilosunu 3550 gr olcmustu doktorum kızım 3080 gr dogdu. Memorialda doğum yaptım sözüm ona cihazlar son teknoloji ama ne yazık ki yanılma payı oluyor bence 36. Hafta riskli bi hafta
Helinozan Hulus 34 haftaliyiz iki hafta onde oldugu icin 36 haftalik dedi doktor 2 hafta sonrada sezaryana gun verecem dedi bana