1prensannesiiiii Kızlar öksürük için göğüs hastalıklarına gittim şurup verdi kullanabilirsin dedi yinede kadın doğum doktoruma sordum kullanmasan da olur gibi gecistirici cevap verdi kullanan var mı arada kaldım çok fena öksürüğüm var
Btlklnc 1prensannesiiiii Benımde gecmeyen bır öksürügüm var bal ,karabıber,limon karıstırıp ıcıyorum ilac icmemeye calısıyrm bu bir nebze de olsa kesıyor öksürügümü
busrabrbr 1prensannesiiiii kadın doğum doktoru bana bayerin çocuk şurubunu vermişti gönül rahatlığıyla kullanabilirsin demişti isterseniz fotosunu atabilirim doğalmış içeriği ama yine de bi danışırsınız tabi
Bebegimizolsun 1prensannesiiiii benimde geçmek bilmeyen öksürüğük vardı Faranjit oldum geçmedi bronşite çevirmiş mecbur ilaç kullandım Bricanly Duo diye şurup şimdi iyiyim çok şükür Bu şurubun mg çok düşükmüş doktor bunu yazdı
baharruzgar 1prensannesiiiii kekik cayı öneririm efsane sekilde öksürüğü geciriyor.birde viks gôgüs kafesinize ve ayak tabanlariniza sürün nekadar rahatladiginiza inanamayacaksiniz gecmis olsun🤲🏻
1prensannesiiiii busrabrbr şuan tekrar kontrole gitme şansım yok kuzum numarası da yok doktorun sormak için bana da Kreval Forte yazdi bilmiyorum kullansam mi
Bebegimizolsun 1prensannesiiiii valla onu bilmiyorum canım ama doktor yazdıysa iç yani gebe olduğunu bilerek yazıyor zaten Bide 1.trimesterde kullanılan farklı oluyor 2-3 trimestarde kullanılan ilaçlar farklı oluyor o yüzden doktorun ne dediyse öyle yap bence Sürekli öksürmekte tehlikeli 😊
1prensannesiiiii Bebegimizolsun Göğüs hastalıkları doktoru yazdı bu şurubu bana kadın doğum doktoruna sordum kullanmasan da olur gibi gecistirici cevap verdi ortada kaldım canım o yüzden
Bebegimizolsun 1prensannesiiiii bana da göğüs doktoru yazdım canım Benim kadın doğum doktoru da geçiştirdi ama artık öksürüğe dayanamıyordum sabaha kadar uyumuyordum içtim şurubu geçti
Yldzhra Geçen haftalar da benim de aşırı öksürüğüm vardı geceleri uyutmuyor du kadın doğum doktoruma sordum bir tek ıhlamur içip rahatlatabilirsin dedi