1Mom2 Kızlar yıl başından sonra özel hastane doğum ve muayene ücretleri hakkında bi bilginiz var mı nerde doğum yapacağıma henüz karar vermedim
tecrubesizanneadayi12 1Mom2 gebze medical park muayeneler 610dan 715 lira olmuş doğumda 6 binden 9 bin olmuş
mommysss1 Kocaeli de en uygun özel körfez marmara hastanesi doktor leyla eren ilgili Bi doktor . İyi sevecen tecrübeli ve şefkatli Bi doktor istersen Yasemin yarar kıvrak oneririm
mommysss1 1Mom2 ben 2 yıl olacak doğu yapalı ama bir tanıdığım bundan 6 7 ay önce 4500 civari doğum yapmisti şimdi artmıştır heralde baya
Zumrammk Bende kenarda izliyim çünki bende marmarada yapmayı pilanlıyorum kontröllerimizi sürekli özgür bey yapıyor inşallah dogumumda saglıklı olur
Omrasf41 Doğum ücretini bilmiyorum ama bugün konak hastanesine gittim Erkan türköz 660 tl olmuş muayene ciddi zamlanmış ama doktorumdan çok memnunum oğlumdada o doktora gitmiştim her ay kontrole gitmeyi düşünmüyorum bi problem çıkmazsa
Libero Kocaeli özel aktif hastanesi muayene 365 dogum 5500₺ ama dogum ücretine zam gelıcek ne zaman bilmiyorum 🤷🏻♀️ ☺️
1melekannesiii Bende prime’a gidiyorum muayene ücretini bilmiyorum özel sigortadan yararlanıyorum ama, yılbaşından önce normal ve sezeryan doğum 8bin TL dediler zam gelecek dediler gelmiştir belki🤷🏼♀️🤦🏼♀️