Summerwine Hemdemmm 29+4 geceleri özellikle üst bacaklarda ve vajina da ağrı oluyor yatakta dönmek bile acı veriyor🙃
Btlklnc Hemdemmm 25+5’ten selam 🙋♀️ uykusuz geceler basladı bende karnım büyüdükce yatak batıyor sanki asla rahat uyuyamıyorum
B_lgeee 10+6 ama hayat enerjim çekilmiş gibi ikinci gebeliğim ilk gebeligimde hiç böle olmamıştım resmen hergun üstümden tır geçiyor sanki cinsiyet belli değil ama herkez kız ağırlık yapar diyor o umutlandiriyor bni 🙂
elvinimmm Hemdemmm 23+2 olcaz kızımla cok guzel gıdıyo hamilelik 🤣kızımın eşyalarını bitirmeye çalışıyorum listemin temel öğelerini hallettim
Hllykstp 31+3 sırt ağrısı kalça krampları çok iyi gidiyor 😄 bi yandanda eksikleri tamamlıyorum bitmiyor 🙄
Melisasak145 Hemdemmm 26+1 bende geceleri uyuyamıyorum 🥹 rahat batıyor midem çok zorluyor sürekli uykumdan uyanıyorum mide yanması çok fena 🫤
Mom-babyyy Hemdemmm 35+6 artık daha çok ağırlaşıyor insan ne kadar iyi olabiliyorsa o kadar iyiyim diyelim zorluyor artık baya
Lazz61 Hemdemmm 26 haftalık olduk bizde 😍 20 den sonra zaman çok çabuk geçiyor gönülüm firarda ve çok fazla çatı ağrım var sanki son aylarımdaymışım gibi 😢 stresli bir gebelik olduğu için erken doğumdan korkuyorum ama Dr herşey normal dediği için içim rahatlıyor. Genel olarak böyleyiz 👍
Bedihauslu 34+5 bugün belden vuran sancilarim var yarın randevu aldım gideceğim bakalım doktorumuz ne diyecek