Suskun Arkadaşlar 37 haftalik hamileyim normal doğum çok istiyorum ama aynı zamanada çok korkak biriyim de iki gün çatı muanesi bile olamadım korkundan doktor korkuma nazaran sezeryan dedi ama bebegimde henüz 2700 çok küçük geliyor bana sizce ne yapmalıyım bekleyip kadere 45 mi demeliyim yoksa hiç riske girmeden sezeryan mi
Busra9188 Suskun normal doğumdan bende çok korkuyorum sırf bu yüzden de sezeryana yönelmek istemiyorum çatı muayenesinden bile ödüm kopuyo napıcaz hiç bilmiyorum 😔😔
Fatmatok38 Suskun o kadar korkacak bişey Yok bende yapamam çıkarın sezeryane alın diye ağladım ama Rabbim bi güç veriyoki doğuyo yani çatı da sıkmazsan kendini acımıyo yani
Ecrinimleyla Suskun canım Doğum anında bişey hissetmiuosun zaten o sancılar çok zorluyo ama yine de tabi sen bilirsin çünkü kolay değil yani
Belissima Suskun bende 37. Haftamdayım. Normal doğumu çok büyüttüpüm için gözümde sezeryan olucam. 39. Hafta alacak dr bebeği
Calasun Suskun emin ol senin kadar korkan bir anne adayiyim ama ne olursa olsun normal dogum aksi olursa mecbur kalirsam bisi diyemem sezeryana ama beklemelisin o sancilar sana mucizeni getirecek beyinde bitiyor 🙏🏻
Fulyax Herkes korkuyor ben bide hollandada yaşıyorum ve burda zorunlu bisey olmadığı sürece sezaryan yapmiyolar yani annede yada bebekte sağlık sıkıntısı olmadığı sürece 🙄 allaha şükür sağlıklıyız son 37 günümüz kaldı malasef ki korkunun ecele faydası yok 😪 ilk hamileliyim birde normal dogurcam allahin iziniyle🙏🏼🙏🏼🙏🏼