Fatma_42246 Kizlar bugün acile gittim idrar tahlili yaptılar idrar yolu enfeksiyonu varmış doktor klamoks BID 1000MG YAZDI KULLANAN VARMİ BEBEGE ZARARI OLURMU?
Mkds Fatma_42246 doktoruna da sor ama enfeksiyon erken doğuma sebep oluyor demişti gittiğimiz doktor ben iki kez fitil iki kez suya katılan ilaç kullandım geçsin diye uğraşıyorum
supermom00_ Fatma_42246 bende gebeliğimin 2. Trimester döneminde apseli dişim için kullandım bi kutu bitirdim klomoks 1000 içinizi ferah tutun bol bol su tüketin doktorum öyle söylemişti su bol bol tüketin geçmiş olsun 😊🌸
_almirasmom Fatma_42246 ben amoxicilinne 1000 kullandım avrupada fayda etmedı turkıyeye geldım doktorum bactrim yazdı 860 mg lık 3 ay oldu hala enfeksiyon kapmadım cok faydalı bı antibiyotik
Fatma_42246 Naznaz123 evet icmiycem çok bilmiş!! Burda bu ilacı kullanan varmı herhangi bi yan etki yaptımi diye sormak istedim yazanda doktor zaten.
Arzu3434 Edafmo peki bundan sizene herkes burada aklına geleni soruyor madem cevap vermeyeceksin yazma insanları germeyin ya laf atmaya yer arıyorsunuz.