Melike3435 selamlar yerleşme kanaması yaşayan var mı ? Ne zaman ve nasıl oldu? Ardından gebeliği ne zaman öğrendiniz?
323832 Melike3435 ben adetime 7 gun kala hafif kahverengi seklinde 1 kere geldi peceteye ama ben daha oncesinde gebeligimi ogrenmistim adetime 10 gun kala kan verdim biliyordum
berivan_12 5 haftalıkken yerleşme kanaması yaşadım bi kaç damla oluyor açık kırmızı ya da kahverenginde oluyo adet gecikmesinde 3 gün sonra öğrendim bende gebe olduğumu
Zynp-1 Canım YouTube’da doktorlar anlatıyo zaten yerleşme kanaması onların dediğin dışında değil onları dinlersen daha verimli bilgi alırsın
Melike3435 Adet olmadan hemen önce yaşanıyor diye okudum çoğu yerde ama doğru mudur? Bu şekilde mi yaşadınız? Ağrı vs oldu mu ?
Caglali Ben adet olmam gereken günde akıntı ile birlikte iki küçük nokta halinde kan geldi devamı yok Adet gecikmesinin 4. Gunundeyim İdrar testlerin negatif
Emnbhdr- Adetime 1 gün kala birkaç damla kahverengi damla şeklinde leke geldi ben adet oldum sandım oğlumda hiç öyle birsey olmamıştı ihtimal vermedim edecami gelmedi gecikmenin ertesi gün tahlil yaptım beta 190 çıktı
Caglali Emnbhdr- benim adetim gecikeli 4. gün oldu. Gecikmenin 1. Gününde akıntı ile birlikte iki küçük nokta halinde kan geldi. İdrar testi yaptım negatif Kan sonucu bekliyorum