Busraanuur hiiç korkma 😄 benim işim sebebiyle biz eşimle ayrı yaşıyorduk ve ayda bir kez görüşüyorduk. Bazen yumurtlama zamanına özellikle denk getiriyordum çünkü bir bebeğimiz olsun istiyorduk. Bir süre denedik ama olmadı baktık olmuyor kontrol olalım dedik. Hem ben hem eşim ikimiz de gittik doktora. Eşim evlenmeden önce de zaten sperm testi yaptırmıştı herhangi bir sorun varsa önceden halledelim diye düşünerek. Yoktu o zaman çok şükür. Sonra gebelik olmayınca kontrole gittiğimizde hem benim pcos oluşum hem eşimin sperm sayısında azalma olması işi biraz zorlaştıracaktı ama gebeliğe engel değil dedi doktorumuz. Beslenmenize dikkat edin vs birkaç tavsiyede bulundu ve bana da bu takviyeyi önerdi. Eşim ve ben o dönemde bir fitoterapi uzmanı ile tanıştık ve denemeye karar verdik. Verilen bitkisel karışımlar 3 kürden oluşuyordu benim takviyem de 3 ay kullanmam gereken bir takviyeydi. Biz hem kürlere başladık hem de ben ayriyeten inostole başladım. 2.ayın sonunda hamile olduğumu öğrendik 🥰 vee çok şükür ki bebeğim bugün tam 4 aylık oldu 😍