Limonsekeri Bahar3521 tiroid oluyor düzenli kullanıp takibini yaptırmak şart bende kullanıyorum 50ml yeterli şuan
Babytwo2 Bahar3521 noooo.. :) birçok gebede görülen bir duru merak etmeyin sorun olmaz iki hamileliğimde de daha yüksek değerleri gördüm
Babytwo2 Bahar3521 ilacı içtikten sonra en az yarım saat hiçbir şey yemeyin bu önemli , bir de Demir ilacı ile birlikte almayın
Limonsekeri Bahar3521 düzenli kullan aksatma her ay da takibini yaptır kan verip çok yükseğinde bebekte sorun oluşabiliyor o yüzden aksatmamak lazım ilacı
poyrazin_annesi28 Bahar3521 Ben de çok korkmuştum ama şükür düzeldi 😊 Benim 8 falandı değerim ilklerde
Smia Korkma canım ilacını düzenli kullan düzelir 12 haftadan sonrada bebiş kendi TSH ureticek rahatlarsın benimde 28lerdeydi düşün yani internet ve çevre ne yazık ki aşırı korkutuyo ama yok öyle bişey korkma 😇
Bahar3521 İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim 🙏 gerçekten internetteki gereksiz bilgiler göz korkutuyor
nerminnn_ 7.94 dü benim değerim sabahları aç karnına içtim ilaçtan sonra 40 dakika bişey yemeyin 2 hafta sonra kan verdim 3 e düştü artık bir gün çift 1 gün tek içiyorum ilacı allah’ın izniyle bişey olmaz