Bsraszqn Progestan 50 mg iğne Prolutex 25 mg iğne Oksapar 4000 iğne Estrofem Duphaston Bu ilaçları aile hekimleri yazıyor mu acaba
Ozge-Ka Bsraszqn prolutexi devlet karşılamıyor kadın doğumcuya bile yazdırsanız. Diğerlerini yazıyodur.
Alis-sss Bsraszqn oksaparı kadın doğumcu yazar sürekli kullanacaksanız rapor verir sağlık ocağında rapor olunca ilacı reçete yazıp alabilirsiniz
Omrum2020- Bsraszqn hepsini bende kullaniyorum suan tranferin 5. Günü normalde aile hekimi yazio benmki yazmadi devlet hastanesinde kadin dogum doktoruna yazdirdim ama prolutex özel canm 490 tl senin aile hekimi yazar belki
Omrum2020- Omrum2020- estrofem de 2-3 kutu iste mumkunse cunku 1 adet kullanma olarak recete yaziyor gunu dolmadan vermiyor borclu eczaneye yazdirip sonra receteye isletebilirsin
Bsraszqn Omrum2020- Estrofem 3×2 kullanıyorum günde 6 tane ilk 3×1 le başladık aile hekimi yazmisti onu 3×1 olarak 2 kutu karşıladı devlet aldım ama 1 aydır elimde var gözüküyor o yüzden hep parayla almak zorunda kalıyorum Bi kutu ilaç 4 5 gün anca gidiyor