bebekozen54 Merhabalar hem özel takipli hem devlet takipliyim doğumumu nerde yapıcağında kararsız kaldım şehir hastanesi hakkında çok kötü yorum duydum yardımcı olabilir misiniz?🙃🙏
Kayaozge bebekozen54 Ben çam sakuraya gidiyorum kim kötü yorum yapıyor bilmiyroum ☺️Ama ben memnunum doktorlarını seviyorum yada bana hep iyileri denk geldi orasını bilemem 🥰 güzel ilgileniyorlar yani
Tugba__- bebekozen54 merhaba o hastane tamamen ksmet isi çok memnun kalanlarda var keşke oraya gidip dogurmasaydjm diyenlerde var aslında insanına denk gelmek önemli merhametli vicdanlı kişilere kısacası tanidigim orda doğum yaptı hic memnun kalmamıştı o
annesivekuzusu bebekozen54 bende 34 haftalikken ilk kez gidicem bakalim hep güzel yorumlar duyuyorum cevreden inşallah güzel geçer muayene ☺
sumblogg bebekozen54 perinatoloji bölümüne 2 kez gittim, kadın doğum da aynıdır büyük ihtimal. Sizinle ilk stajyer ilgileniyor ve açıkçası çok da iyi değil. Ama doktorun kendisine gelince doktor çok iyi.
Smia Tek kötü yorum duymadığım yer bende hem özel hem devletteyim şimdi oraya gitmeyi planlıyorum malum özel fiyatlar tavan yaptı ne yazık ki
bebekozen54 annesivekuzusu bende 34 haftalığım doktor tanıdık birde yakından ebe hemşireler nasıl bilmiyorum inşallah güzeldir malum özel fiyatı 9000 oldu
Tugce3561 annesivekuzusu bende bekliyim burda sonrasında bilgi verirseniz çooook sevinirim 2 hafta sonra bende oraya randevu almayı düşünüyorum
annesivekuzusu bebekozen54 inşallah Allah iyilerle karşılaştırsın sizin randevunuz ne zaman benden önce giderseniz danışmak isterim nasildi diye 😊
Smia bebekozen54 işte benim çevremde var orda doğum yapanlar hepsi çok memnun ve odalarida bir o kadar temizmis hizmetten çok memnun kalan var ondan bende istyrm
annesivekuzusu Smia Tugce3561 Kizlar haftaya randevum var bilgi veririm gidince umarim beklediğimiz gibi çıkar 🌸
annesivekuzusu Smia Tugce3561 Kizlar merhaba bugün gittim hastaneye 34 haftalığım öncelikle hastane hijyen temizlik yönünde mükemmel diyebilirim. Bu hastane de ilk randevumdu herhangi bisey demediler ben aciklamami yaptım asistan bayan doktor vardi ama çok güzel ilgilendi güler yüzlü ve samimiydi 2 hafta sonrasına tekrar çağırdı bakalim doğumum kesin orada olacak nasipse inşallah kafamda netleşmis oldu 🌸 umarım sizinde güzel geçer muayeneleriniz 🤗
Handealp Evet poliklinikte ilgi mükemmel ama doğum için asla tekrar önünden geçmeyeceğim bır hastane stajyerlerin elinde oyuncak oluyorsunuz bunu bir daha göze alamam psikolojimden önemli değil malesef parası