Angelmom_ Ben henuz 25 haftalığım önceden cok zayiftim 54 le hamile kaldım suan 66 kiloyum cok mu aldım bilemiyorum dogumdan sonra nasil verilir onu düşünüyorum 😀
Tbayram Angelmom_ Bende hamile kaldığımı öğrendiğimde 56 kiloydum şuan 27+1 haftalığım kilom en son 67ydi🤭 bende çok kilo aldığımı hissediyorum inşallah verebilirim doğumdan sonra✨
Tiiffany Angelmom_ verirsiniz ya. Öncekilerde bende cok kg almıstım. Bende bugun tartıldım 18 hafta 3 kg almışım. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak
Reyhosunannisi gzmmgnyy bende 50 kiloyla hamile kaldım birazdan 37 haftalık olacağız 72 kilo olmuşum 🤦🏻♀️
Sena00 Angelmom_ ilkinde 62 ile hamile kaldım 77 kiloyla da doğuma girdim bu ikinci 9 haftalık olduk 65 kiloyum daha almadım
Nazlimom Angelmom_ 5 kilo aldım hamileyken doğum sonrasıda 12 kg gitti , şimdi kilo almaya calısıyorum😂
Semadml Angelmom_ 20. Haftadayım 74 ile hamile kaldım en son 72,5tum şuan yavaştan 73 oldum galiba :D doktorum kiloya çok karşı
Burciin19 Angelmom_ ikinci hamileliğim ilk bebeğimde 18 kg aldım iki ayda verdim şimdide 26 haftalık 10 kg aldım iştahım bunda daha açık ama iki bebekle daha hızlı veririm o yüzden stres yapmıyorum 😅
munevver_frt Angelmom_ 20 haftalık gebeyim 53 ile gebe kaldım şu an 56 yım serklajlıyım aynı zamanda sürekli yatıyorum kilo almamam gerek
ttubbii munevver_frt ben de 22. Haftadayim 53 le hamile kaldim 57 yim su an fazla gibi geliyor bana. Sizin cok gecerli bi sebebiniz var ama bn kendim adima calistigim halde hizli aldım. Bu arada siz de diyarbakirdasiniz sanirim. Ben de mardindeyim ama dicle memoriale geliyorum sizin hangi hastane
Esayser Angelmom_ 32 hafta 8.9 arası sabitlendi kilom almıyorumda vermiyorumda cumartesi kontrolüm var eğer bebek kilosu az ise biraz yüklenirim şu meşhur muz ceviz kefir falan olaylarına normal ise böyle devam ederim
Bonjouratous Angelmom_ 54 ile hamile kaldım 38+2 70 oldum. Ama bu kilonun 8 kilosunu 22-30 hafta arası aldım. 30 dan sonra dikkat ettim biraz karbonhidrat azalttım. Bi kaç gündür de saldım artık hamur işi yemeden her şeyi bol bol yiyorum
Burmur10 Angelmom_ bende 23 haftalığım suan 55 ile kaldım 65 gördüm şeker yüklemesi istedi hızlı kilodan sebeb ama yedimde aynı zamanda inkar edemicem