854Gul- Kızlar 20. Haftaya yeni girdik az önce bebek titrer gibi en az 20 saniye bişey oldu böyle damar atar gibi ama hiç durmadan titredi sanki normal mi acaba böyle hisseden oldumu doktorumada ulaşamadım endişelendim🥺🥺
Nazlimom 854Gul- benimde öyleydi bebek çişini yapıo demişlerdi hamileyken post açtığımda ilk doğduğu zamanlar da ayağını titretirdi endişelenmeyin😅
Gizemgnd 854Gul- bende de olmuştu biraz düşündürmüştü beni ama herhangi bir sorun yok bazen olabiliyor endişelenme
Ellove 35 haftalik hamileyim ayni sey az once benim de basima geldi 3 4 saniye surdu ama benim ne oldugunu asla anlamadim
Cdem21 Ellove korkutmak istemem ama haftan büyük benimde son zamanlar öyle olmuştu miniğim kordona dolanmış acil sezeryan olmuştum
Ellove Cdem21 yaaaa o zaman hemen kontrole gideyim ben Allah razi olsunnn sizden insallah oyle birsey yoktur ama her ihtimali degerlendirmek lazim riske atmamak adina
Cdem21 aysenurlina_00a 36 haftamın sonunda olmaya başladı bende 38+6 ya kadar kontrole falan gitmedim hareket ediyor diye ama karnım küçülmeye başlamıştı çevrem kanala yerleşiyordur normal dedi benimde ilk gebeliğim bilmiyorum sonuçta 38+6 dayken suyum geldi gittim sancım yoktu vs suni sancı verdiler bebeğin kalp atışları düştü acil sezeryana alındım bebeğime 2 kez kordon dolanmış doğduğunda yavrum morarmıştı akşamına düzelmişti ama şükür