Dilara556 Sırt ağrısı ve bebeğin toplanması kızlar hareket ettikçe canım acımaya başladı . Karnım da çok sert doğum belirtisi mi ?37+5 deyim . Sırt ağrısı var baya bir böyle olan varmı kaçıncı haftadasınız sizde ne var
Zeynepz Dilara556 benim doğumdan önce aşırı sıklaşmıştı bebeğin toplanması ama sancı ayrı sancı geldiğinde anlıyorsunuz emin olun düzenli aralıklarla gelir
Nhlhmz11 Dilara556 ben 29 dayım , bende yaklaşık 6 haftadır var. Geceleri sabaha kadar sirt ağrısından uyuyamıyorum 🥺 artık dayanacak halim kalmadı ama mecbur çekiyoruz daha çok var benim 🙄
Nazlimom Yagmurrr98 bende kasık ağrısı oluyordu doktorda normal az kaldı doğuma demişti 38+2 de sezeryan olmuştum nst almıştı ama sancı cıkmamıstı
Dilara556 Nhlhmz11 bebek hızlı büyüdüğü için o haftalarda bende de vardı şuan çektiğim ağrı onun yanında solda sıfır gibi kalıyor
Zeynepbebek23 Dilara556 39+0 ultrasona göre bel ağrısı,bebek toplanması ara sıra sancılarım oluyor🥹Heyecan basıyor doktor 11ne kadar olur dedi ama bakalım
Dilara556 Zeynepbebek23 ayyy hadi bakalım inşallah bende bugün sağlık ocağındaki ebe ile görüştüm bana dedi ki 39 da gelir senin bebek 40 ı görmezsin
NilAda16 Dilara556 37+5 benimde öyle aynen bir sürediir zor geçiyor günler ama gelen giden yok. Nst de sancı görünmüyor bakalım bekleyeceğiz