Doğum hikayemi buraya yazabilmek benim için hayaldi çok şükür yazabiliyorum ya daha ne olsun.30 Aralık Cuma sabahı suyumun gelmesiyle hastaneye gittik.3 cm açılmam olduğunu ve hastaneye yatıp suni sancı takılacağını öğrendim.Sabah 11 de suni sancı takıldı zaman geçiyordu ancak hiçbir şekil de açılmam olmuyordu bebeğin kafası hep yukarıdaydı bir türlü kanala girmiyordu.Akşam saat 9 olmuştu ve en son 4 cm olmuştu artık son muayene de dayanamadım daha fazla acil sezeryana alındım.Sezeryanın daha kolay olduğunu oradan anlamıştım.5 dakika sonra bebeğim doğmuştu o kadar sancı çektiğim için çok yorgundum ve tansiyonum düşmeye başladı bebeğime bakmak istiyordum ancak gözlerimi açamıyordum o an öleceğimi düşündüm artık bebeğim doğduğu için huzurluydum.Bir sürü ilaç sonrası 15 dakika sonra dikme işlemleri bitmişti.Yukarı servise alındığım da titremem başlamıştı çok şükür o da 2 saat için de geçmişti.Zorlu yolculuktan sonra bebeğim artık kucağımdaydı bu günümüze çok şükür.Normal doğum istemiştim de nasip değilmiş .Şimdi melek kızım yanım da mışıl mışıl uyuyor benim ki bir avazda olmadı ama sizlerin olur inşallah emin olun ki sonu çok güzel bütün acılara değer ❤️💜