Kitapkurduuu Gozde4 ben geçen ay çok kötü grip oldum öksürüğümü kessin diye günlerce kaynatıp içtim. Birley olmaz canım şifa olsun ❣️
Beyabann38 Gozde4 elme ayva tarcın kaynatip icerim cokta severim direnc saglıyo iciyorum ben 12. Haftamdayim bi sorun yok yani şükür
Gozde4 İçim rahatladi ben de öksürük grip ikisi bir arada çok fena yakaladı. Allah şifa versin hepimize de inşallah ♥️
guzelanne01_ bademli_puding bende bugun aşırı öksürüyorum ilk kez böyle oldum birde. Başladı geçmiyorda boğazım açıyor artık
Kitapkurduuu bademli_puding içine bal ve limon da ekle ben çok faydasını gördüm inşallah sana da iyi gelir öksürüğe birebir 🥰
bademli_puding guzelanne01_ ben pazar gününden beri öksürüyorum geceleri hiç uyuyamıyorum ya sıkıldım artık ciğerlerim ağzımdan gelecek nerdeyse
bademli_puding Gozde4 bende hiç uyuyamıyorum yastığa başımı koyduğumda nefessiz kalıp uyanıyorum çok kötü yaa allahım hepimize şifa versin
Gozde4 Kitapkurduuu Doktora gittim acildeki doktordu majezik Boğaz Spreyi verdi kullanıp kullanmamakta kararsızım.
busrabrbr Gozde4 merhaba kullandınız mı ya da sordunuz mu doktora ? Benim de boğaızm çok kötü de evde majezik sprey var ne yapsam bilemedim çok kötüyüm
Kitapkurduuu bademli_puding evet bana bir de bal ve karabiber iyi gelmişti. Balı ekle 1 çay kaşığı da karabiber yanımda limon sık iyice karıştırın biraz da su dök içine. Yakıyor biraz ama efsane 😁
bademli_puding Kitapkurduuu doktorumda nane limon ıhlamur önerdi bakalım bu aralar bol bol içicez bişeyler
Gozde4 busrabrbr Merhaba çok geçmiş olsun doktoruma sordum ıhlamur bal limon icebilirsjn dedi. Ama hala gecmedi