Asilinannesiezgi Kızlar merhaba yaklaşık bir haftadır ayağa kalkamıcak derecede kasık agrım var belimde agrıyor normal mi ya şimdiden bu derece olması endişelendim biraz. Oturamıyorum sürekli uzanıyorum o zaman hafifliyor 33+5 olduk
Aysenurozs Asilinannesiezgi bende 33+5 im bel ağrım hiç geçmiyor ağlayacağım artık yani. Kasıklarıma ara ara sızı giriyor. Bugün doktora sordum bol su iç dedi idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı. O kasıklardaki sızlamalarda bebek büyüdüğü için oluyormuş bel ağrısı da ondan muhtemelen. Bu haftalar tam büyüme haftaları diye biliyorum Allah yardımcımız olsun çok zorluyor
Ayseelaa 34+4 üm benim de öyle ne yürümek ne ayağa kalkmak istiyorum kasık rahim ağrım çok fazla cumartesi kontrolüm var bakalım ne dicek
Asilinannesiezgi Aysenurozs amin amin 🙏 bazıları magnezyum eksikliği de yapıyor demis te siz kullanıyo musunuz
Aysenurozs Asilinannesiezgi kullanıyorum hemde iki tane ama yok yani bel ağrısına felan hiç etki etmiyor ancak kasılmalara belki etki ediyordur onun haricinde her gün de maden suyu içiyorum ne yapacağız bilmiyorum şimdiden başladı daha önümüzde var birkaç hafta Allah yardım etsin hepimize
Asilinannesiezgi Aysenurozs bende maden suyu içiyorum elimden geldiğince ama işte 1 haftadır aynı zorluyor baya ya 😩 Allah hepimizin yardımcısı olsun