dilann22 Kızlar psikolojim bozulmuş gibi eşime sataşıp duruyorum çok korkuyorum durduk yere ağlayasım geliyo doğum stresinden mi acaba yoksa lohusa depresyonuna girdimmi bile
butterfly35 dilann22 canım benim bilmediğin bir süreç sonuçta, gergin olman çok normal ❤️ ama şuan en çok ihtiyacın olan kişi eşin onu da böyle zorlama, oda yansıtmıyor ama korkuyor olabilir gergin olabilir.
Ellove dilann22 yarin dogumun var ne güzel bebegini kucaklayacaksin kokusunu tadacaksin bunca cektigin aci çile hepsi gececek. aglayacaksanda mutluluk gözyaslarin olsun onlar. Git hemen kocana sarıll hepsi gececek❤️❤️❤️
Rukiss52 dilann22 Ay canım benim ya bende şimdi böyle bir post açıcaktım bende çok kötüyüm yarın sabah doğumum var ayrı bi odaya geçtim annemde kalıyorum korku heycan ağlayasım var içime atıyorum kimseye yansıtmak istemiyorum ama
butterfly35 dilann22 bu zamana kadar eminimki sende her hamile gibi korkuyla geçirdin acaba nasıl olacak iyi mi sağlıklı mı doğurabilecek miyim vs diye düşündün bak sona geldin yarın kucağında gözünün önünde olacak. Sadece dua et ve bekle nefes al her şey güzel olacak Allah’ın izniyle 💜
Hasretkmrc dilann22 canım bence sevinmelisin keşke bende bebeğimi kucağıma alacağım günü bilseydim sabırsızlıkla bekliyorum günlerdir sancı çekiyorum ama sıfır açılma 40 haftayı geçiyorum o yüzden mutlu ol bence evladını kucağına alacağın saati iple çek
Sevo95 Allah sağlıklı doğumlar versin, inşallah bence çok normal bir durum kucağına alacağın anı düşün 💗
elifcicek_07 Öncesinde çok tartıştık seninle birbirimize girdik hatta. Ama bu durum farklı bizde bir söz vardır kılsız tüysüz ayıp noksansız göz açıp kapayana kadar geçsin inşallah bizlerde görelim o günü bizlerde yaşayalım bugün son gece heyecanını. 🙏
girl_boy_annesi Hasretkmrc ümidini kaybetme 41. Haftada doğum yaptım iyiki o zamana kadar beklemiş çektiğin ağrı boş değil doğum anın da hızlı ilerleyecek 🥰
Hasretkmrc girl_boy_annesi teşekkür ederim çok ağrılarım var dayanilmicak gibi ama acile hr gittiğimde ne sancı gerçek ne açılma var diyorlar bende kafayı yicek duruma geliyorum bildiğiniz bir haftadır yataktayım adet olmuşum gibi aşırı ağrılar var bacaklarıma atiyo birde kabus gibi geceleri uyuyamıyorum devlete gidiyorum bekle diyo sadce
Aysenur222 dilann22 canım korkudan paniksin şuan çok ta normal kucagına alcagın zamanı hayal et kendini sakinleştir duş al rahatla hata ilişki de rahatlatır birde inşirah süresı hep okı sıkıntını alır
girl_boy_annesi Hasretkmrc bende devlette yaptım doğumumu o dediğin ağrırı 38. Haftadan beri çektim nst de gram ağrı çıkmadı hep açılma da sıfır oldu sonra en son suni için gün verdiler gittim baktı 3 cm açılma suni verdiler kısa sürdü doğumum
teachervera dilann22 Seninle aynı idik geçen cuma doktorum bu cuma için yapalım demişti ben çok korkuyorum olmaz pazartesi olsun demiştim tamam dedi. Tabi akşama sancım 90 oldu 37+5 de acil sezeryana alındım. Benim ikinci oldu ama korkuyordm. Hiçbir şey yok düşünme hiç. Zaten uyuşuyorsn anında bebek doğuyor çok çabuk çıkacaksın. Sen bebeğini kucağına almanın keyfini çıkart ❤️