ballibocek Acıbadem Fulya ’da doğum yapmış olan birisi var mı ? 2022 de olur 2023 de.. fiyat detayını merak ettim, onu sormak isterim Bir de doğum yapacak olan var mı, nasıl bir fiyat alındı? Teşekkürler :)
Melikepmbk [silindi] ne kadarmış altunizadede acaba? Sezeryan ya da normal farketmez geçen şeninin fiyatları ile karşılaştırmak istedim.
[silindi] Melikepmbk doktorum dışarıdan sadece hastane ücreti aldım. Normal 17bin, epiduralli normal 21bin . Sezaryen 25bin +5bin asistan doktor ücreti. Ama benim Anadolu sigortam var ona indirimli fiyat vermiş olabilirler. ( genel sigortam var doğum paketim yok )
2kidsmom_ Size tavsiyem Acıbadem sigorta yaptırmanız. Artan fiyatlardan dolayı ben sadece indirim olarak aldım. Acıbademlerde Florence hastanelerinde -%50 indirim oluyor. Ayrıca Fulya da hangi doktora gidiyorsunuz? Bende geçtiğimiz hafta doktorumu değiştirerek Fulya ya gelmeye başladım
ballibocek 2kidsmom_ yok benim ayrı bir kliniğim var da benim doktorum hastane olarak kullandığı yerlerden birisi Fulya Acıbadem. Ben genel olarak hastane fiyatını merak ettim ben 2022 için fiyat almıştım ama ben daha çok doğum yapmış bir annenin, çıkışta ödediği toplam maliyeti merak ettim. Çünkü hastane sadece çıplak doğum fiyatını veriyor ancak süreçte bir çok şey ekleniyor buna..
Hzlhakko 2kidsmom_ merhaba özle değilse ne kadara aldınız yüzde 50 indirimi birde hersey için mi geçerli