Emasilo Kızlar merhaba. Yalancı kasılmalar sizde ne zaman başladı? 28+1 haftalık hamileyim, karnım gün içinde birkaç kez sertleşiyor. Daha önce bir erken doğumum var, serklajlıyım aynı zamanda😔 çok tedirgin oluyorum
Papatya24 Emasilo Bende 24. haftadan beri var doktorum hep normal dedi erken doğum riskim de görünmüyor 32. haftam bitmek üzere günlük magnezyumu ihmal etmemek gerekiyor ek olarak maden suyu iç günde 1-2 tane dedi doktorum Kızılay markanın Erzincan yazanından bir tane içiyorum baya magnezyum var onda da yine her gün oluyor ama azaldı biraz daha
Bluesky-mom Emasilo 37nci haftadayım bugün ilk defa yalancı kasılmam oldu. Bugüne kadar hiç ağrı falan olmamıştı rahattım
yagizegemom Emasilo bende 27+3 deyim dünden beri karnım ara ara çok sertleşiyor aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum ama bi kaç gün daha devam ederse giderim doktora çünkü randevuma 3 hafta var daha
Emasilo Papatya24 Bana da doktor günde 7-8kereye kadar normal dedi ama her ihtimale karşı bu haftadan itibaren nst ye bağlayacakmış. Nst yi düşündükçe daha da stres oluyorum🙄
Papatya24 Emasilo Benim doktorum hiçbir sorun olmasa da 28. haftada nst ye başlıyor ilk nst çekilirken bile yaşadım o kasılmayı hatta dedim kesin sancı çıkacak ama gayet normal çıktı kötü düşünmeyin😊