iskenderileyda8695 Selam kızlar 9 haftalık hamileyim karın ağrılarım oluyor böbrek taraflarında kasık ağrılarım oluyor tıpki adet sancısı gibi yumurtalıklar ağrıyor gibi diyorum çocuk büyüyor genişliyor rahim büyüyor o yüzden bazen korkuyorum 9 haftalık hamileleri bilgilendirirseniz sevinirim sizde de oldumu oluyor mu
gevezeyazar1 iskenderileyda8695 evet canım oluyo lekelenme ya da kanama olmadığı sürece sıkıntı yapma yerleşiyo büyüyo organların haliyle sıkışıyo ondan oluyo ilerleyen zamanlarda da oluyo ara ara
Esra___ iskenderileyda8695 benim de o haftalarda çok olmuştu Cnmm sürekli şiddetli olmadığı ve kanama lekelenme olmadığı sürece normal yine de için rahT etsin doktoruna görün biz şimdi 37+1 olduk oğlumla 😊
Bittersweet iskenderileyda8695 benim ogrendigim gunden beri hamileligimin her doneminde oldu kasik agrilarim. Ozellikle o ilk zamanlar daha çoktu. Anormal bi akinti kanama lekelenme olmadigi surece hic korkmana gerek yok gayet normal
Tiredmother Benimde oluyodu canm korkma bende çok evhamlı geçirdim o süreyi. Rahim büyüdüğü için yer açıyo kendine korkma 🙏🏻