Burcuaykuttt Kızlar hamileyim 30 haftalık ve girip oldum boğazlarım agriyo böyle bişey yasadınız mi ve ne yaptınız ne kullandınız
Yunel Burcuaykuttt şuan bende öyle hastayım canım 32 haftalık hamileyim göğsümde çok ağrıyor ama ilaç kullanamıyoruz ıhlamur limon tavuk çorbası mandalina. Falan yiyorum
BurcuY Burcuaykuttt hergün portakal ye sabah akşam canım birde bi yanağa limon sık o Şimon suyuyla biri iki ayağına birden masaj yapsın 10 dakika boyunca elini limon suyuna batırıp batırıp sonra çorap giy özellikle bunu yatmadan önce yap öle yat uyu.. bi kaç gece tekrarla bu şekilde ayaklardan c vitaminini vucüdüna dağılacak ve sana iyi gelcek ben böle atlattım ☺️
KlncA Burcuaykuttt üç gündür Boğazlarım şiş ve çok ağrıyor canım halsizliğim de var ben sık sık ıhlamur içiyorum ve sabahları 1 çay kaşığı bal-zencefil-limon karıştırıp yiyorum. inşallah durdurabilirim iyice hasta olmadan. Sana da çok geçmiş olsun
guliz35 ben 20+3um ama 2 kere grip oldum dr bana sirkeli su ile gargara onerip bol mandalina portakal ye bol su ic dedi atlattim cok sukur
rileyss Burcuaykuttt ben de 35. haftamda grip oldum bol ılık su ictim, tavuk suyu corbası ictim, elimi yüzümü kagıt havluyla kuruladım, odamı evimi sürekli havalandırdım bir de bol limonlu ıhlamur. Ama yine de 10 günde zor iyilestim 😂