haceryasar Kızlar 125 ml biberon alıcam. Öneriniz dr browns mıdır yoksa philips avent mi? Rica ediyorum saçma yorumlar yapmayın, herkes bütçesine göre hareket ediyor🌸
Calasun haceryasar dr browns ablamlar önerdi aldım yoksa avent almıştım ama ikisininde işlevi bence aynı gaz önleyici anne gögsüne yakın..... ama burda ebelerden biri şırıngayı tavsiye etti bebek için en iyisiymiş🤷♀️
Esra___ haceryasar en son dr Browns alayım diyordum satan bayan fikrimi değiştirdi avent aldım daha kullanmadım Cnmm inş doğru yapmışımdır
Busra9188 haceryasar bende dr. Brown almayı düşünüyorum herkes onu tavsiye ediyo gaz giderici etkisi de varmış hem araştırmalarım sonucu bugün onu alıcam ☺️☺️
Duygu07 Busra9188 biberon başlığı anne memesine yakın mı peki? Bende kararsız kaldım hangisini alacağım konusunda.
Busra9188 Duygu07 onu çok bilmiyorum ama herkes onu tavsiye ediyo yavaş çektiği için gaz yapmayı önlüyomuş sanırım 🤔
Twinssmomm haceryasar ben dün E-bebekteki indirimden avent ve dr brown cam biberon aldım. İkiz bebeğim olacağı için her iki çeşidi de deneyeyim dedim.