Bsra58 25 haftalık hamilelikte kaç kilo aldınız hanımlar bebişleriniz kaç kilo oldu ben 10 kilo olmuşum doktorum kızdı 🤦♀️ oğlumda 750 gram bebeğin kilosuda fazla dedi
Cizenbayan_ Bsra58 ben de şu an 25 haftalık hamileyim ve 54 kılodan 67 ye çıktım aşırı hızlı kilo alıyorum .ama ilk hamileligim de böyleydi elden bişey gelmiyo magnezyum destek ilaçlar kan ilacı bana çok aldırıyor ben öyle düşünüyorum yani
MadameHappy34 Bsra58 23+0 60 ile hamile olduğumu öğrendim şuan 65.300..Doktorum çok değil ama dikkat etmen gerek sonraları daha hızlı kilo alacaksın dedi. Bebek 568 gram
Cansudinc Cizenbayan_ İlk hamileliğinizin toplamında kaç kilo aldınız gidişatımız benzer çünkü 😂 Ve doğumdan sonra aldığınız kiloları verebildiniz mi
Kahyaasena Bsra58 10 kilo mu 😱ne yedin bacım sen o kadar troid mi var sende ve bebekte çok hizli kilo ben 21 haftalığım daha sadece 3 kilo almisim
Deletedmom_37 Bsra58 bebeğin kilosu nasıl fazla dedi ben 26. haftam da gittim bebek 948 gramdı bana gayet iyi dedi
Xxx0101 Bsra58 şekerinize baktırdınız mı banada çok geldi açıkçası nasıl besleniyorsunuz ben 22. Haftalarda 3-4 kilo almıştım 30. Haftalarda 7 kiloydu şimdi 35 hafta 11 kiloyla devam
2022bebeki Bsra58 Muhtemelen hamurisi,ekmek,pilav makarna tarzi şeyleri çok tuketiyorsunuz. Bebeğinizin kilosunun sekerden ya da karbonhidrattan fazla olmasi sağlıklı bir kilo alimi değil maalesef. 36 . Haftam +8 kg aldm ben
Elifeysu @“Bsra58” 26 haftalıkken 9 kilo almıştım sonra gebelik şekeri teşhisi koyuldu o günden beri diyet yapıyorum şu an 29. Haftadayız 3 kilo verdim toplamda 6 kilo aldım yani şimdiye kadar tam 29 haftalığız