Dyg_srcn Merhaba Manisa grandmedical de doğum yapan veya fiyat alan varmı yakın zamanda 1 sene önce 3500e yapmıştım şuan ne kadardır fiyatları
incinur0102 Dyg_srcn ben özel Dr a gidiyorum doğumumu grand medikal de yaptiricilicak,dün doğum ücretini sorduğum zaman 6000 TL dedi,ama Şubat ayında sanırım bir zam daha yapılabilirmis.
Sevdealya Dyg_srcn Ben bir hafta önce sordum sezaryen 7500 TL normal doğum 8000 TL epiduralli 8500 TL dediler
Gamzeaytunc Mervem- ben en son yılbaşından önce sormuştum sezeryan doğum 6000 normal doğum 6500 epidural alırsanız 7000 demişlerdi. 8000 e çıkarmışlardır
Dyg_srcn Mervem- mecbur mu kalicaz gene devlete ya hep kötü hikayeler duyuyorum kendim de bı kaz kere gittim hiç olumlu biaey yaşamadım napariz bilmiyorum 8000 falan olsa dediğiniz hibi gene iyi ama 10 bini geçerse çok sıkıştırıcak😭
Mervem- Gamzeaytunc aralıkta sordu eşim 8 bin demişler yeni yılda ne kadar bilmiyorum 8 binse yine idare eder
Gamzeaytunc Mervem- aynen o bile daha iyi. Şehir hastahanesine giden tanıdıklarım oldu onlar memnun kalmışlar ama bilmiyorum tabi
Dyg_srcn Gamzeaytunc temizlik falan nasılmış orda Mustafa beye iyi diyorlar ama randevu bulmak çok zor bire içeriye eş aliyolar mi daha önceki gidislerimde hep eşimi ailcil girişinde birakmislardi
Gamzeaytunc Dyg_srcn eş alınıyor mu tam olarak bilgim yok ama temiz olduğunu söylediler mustafa beyi ve semih beyi duydum iyi dediler onlar icin