Cansudinc Öncelikle hepimiz çok güzeliz 🌹 Bu dönemde kendinizi daha iyi yada daha güzel hissetmek için neler yapıyorsunuz yada benim gibi hiçbişey yapmayanlardanmısınız 😂
1Gunes Cansudinc hiç bisey yapmıyorum dümdüz yatıyorum vallahi zaten en baştan bi çökmüştüm plesata soru vardı şimdi de 31+5 olduk ve sürekli halsizim😔
TTtutku Cansudinc hiçbişeye götüm yemiyor halbuki günde bi saat bakımla uğraşırfım şimdi duş almaya götüm yemiyor
yagizegemom Cansudinc hiç bişey yapmıyorum dün süslendim püslendim eşime kapıyı öyle açtım herif bile şaşırdı ahahahhhh😂😂
2022bebeki Cansudinc Evde manikür, pedikür, kağıt ve kil maskeleri , saçıma nemlendirici maske haftada bir . Bir de yürüyüş,spor yapıyorum epey iyi hissettiriyor😍
Cansudinc 1Gunes Bende çöktüğümü hissediyorum eski resimlerime bakıyorumda ben bana benzemiyorum 🥺 Tabiki önce sağlık sizin az kalmış
Cansudinc 2022bebeki Maşallah enerjinize 🧿 Yürüyüş ve sporu yapmak çok isteyip üşenenlerdenim 😅 Kaçıncı haftanızdasınız 🌸
2022bebeki Cansudinc Sag olun 36. Haftamdayim squat egzersizleri de ekledim hatta🙈 Yürüyüs yapmazsam suclu hissediyorm ben de hayatim boyunca sporla ilgilendim belki de ondan.
birprensbirprensesannesi- Cansudinc gücüm olsun olmasın kalkıp 3yaşındaki oğlumla kek yapıyoruz kendime kahve ona süt hazırlıyorum karşılıklı içiyoruz en keyif aldığım şey bu
Summerwine Cansudinc son ses müzik açıp şarkı söylüyorum ruhuma iyi geliyor🥰güzellik için açıkçası şu an ne yapsam çok yetmiyor bana son 1 senedir çok değiştim çünkü tabi kızımın verdiği değişim sıkıntı değil ama öncesinde bir anda alınan kilolar falan
Btlklnc Cansudinc hergün rujumu sürüyorum 😂 esim bazen deli misin diyor. Napıyım kendımı iyi hıssetmek icin dişlerimi fırcaldıktan sonra hemen rujumu sürerm kendımı iyi hıssedıyorum🤭 ama duştan korkar oldum hahahh hergün yıkanan ben
Tire35 Valla ilk başlarda o kadar bakamadım ki kendine siyah nokta problemim vardı zaten o aldı başını gitti kilo da verince iyice yüzüm çökmüştü şimdi 14. Haftadayım siyah noktayı hallettim şükür biraz yemeye de başlayınca iyi hissetmeye de başladım normalde çok makyaj yapan birisi değilim zaten evimin işini de yaparsam benden iyisi olmuyor
Kyy01 Cansudinc ben bakım yapmayı çok seviyorum ama sürdüğümuz kremlerin zararı olur mu diye de korkudan bişey yapmıyorum