Hmry Benim ilk gebeligim de canım ilk zamnalr göre şiddetli bir şekilde eksi şeyler istiyordu tatlıdan migedem bulaniyordu oğluşumla hamileydim ozman şuan yine hamileyim canım acayip şekilde tatlı cekiyo ve öyle sütlu felanda değil bildiğim bol şerbetli şeyler kızım oluyor yani bende hepsi tam. Tersi oldu kızda çok migde bulantısı dio bende tam tersi herşeyi yemek istiyorum 🤣🤣
Daisy0000 Hmry Özellikle şerbetli tatlıdan iğrendim,canım hep pide ,soslu tavuk tarzı şeyler istiyor oğlum olacakmış 🌸
white_flower Hmry iki gebelikte de canım turşu istedi bidon bidon dal turşusu yedim 🤭 iki tane kızım var çikolatadan tatlıdan etten tiksindim 😂
FatmaAselinAnnesi_60 Hmry hep ekşi tuzlu şeyler yiyorum h Canım tatlı istemedi arada yiyorum ama en çok ekşi yiyorum kızım oluyor
Alimenur Hmry 16 haftalık hamileyim ilk üç ay zaten bulantıdan bişey yiyemedim ama yediğimde de hep canım tatlı şeyler istiyodu şerbetli falan normalde turşuya bayılan ben hamileliğimin başından beri turşuyu gözüm görmez oldu Dün büyük ihtimalle kızım olacağını öğrendim🥰
_Cucemin_anesiyim_ Hmry ben 11 haftalik hamileyim ultra son oldum bebek 13 hafta gosderdi cinsi kiz amma ben hesablatma yapmiwim erkek bebebek icin gender test yapdim erkek mavi oldu ultrason yalniw yapmiw olurmi
3kuzuAnnesiyim Ikı kızımda tatlıdan ıgrendım ekşi acı baharatlı şeyler istedim eti çiğ bile yerdım. Sımdı 3. Gebelık hıc birini istemiorum tatlıyı ruyamda bıle goruyorum. Sabah muza bal dokup yıyorum:) umudum asermem gibi cinsiyetinde farklı olması
birprensbirprensesannesi- Hmry oğlumda bende ekşi çok yedim kızımda kusmaktan aşermek aklıma gelmedi 🤭
Hmry birprensbirprensesannesi- benim ilk 1 ay hafif oldu oda gitti şükür şuan delibi tatlı isitiyirum
bettyx Valla benimde 8+4 tuzlu ve ekşi dışında bir şey yiyemiyorum. Ama genel olarak çoğu şeyden midem bulandı.Et, tavuk, türk kahvesi… Tatlı namına bir şey yiyemiyorum zaten bende aşırı merak ediyorum cinsiyeti ne olacak diye ama bakalım daha çok var 🥴🤯
Kahyaasena Hmry bende çok tatli ve tuzlu seyler seviyorum yiyorum eksiyle pek aram yok sadece vişne li reçel yedim hafif mayhoş kızım olucak ölen oğlum da da çok tatli yemiştim tuzlu şeyler yemiştim yiyecekle alakasi yok bence ya