yusufyavuztugba Findukli_Lokum Findukli_Lokum siz kime gidiyorsunuz hopada özel klinik olduğunu bilmiyordum? Bir de muayene ücreti ne kadar
Findukli_Lokum yusufyavuztugba NTD klinik Nazile Tirek Demirkılıç 550 veriyorduk yıldan önce şimdi 800 yapmışlar
cyd1 Findukli_Lokum benim tayinim de Artvin’e çıktı henüz Artvin’e gelip muayene olmadım ama riskli gebeleri takip ediyor mu biliyor musunuz?
Findukli_Lokum cyd1 hayırlı olsun, devlet Hastanesi’ndeki Serkan bey takip ediyor mu hiç bilgim yok çünkü bir kez muayene tecrübem oldu
yusufyavuztugba cyd1 eğer risk varsa periantolojiye sevk ediyor Dr Serkan, periantoloji de sanırım en yakın trabzon diye biliyorum ama Rizede de olabilir.
cyd1 yusufyavuztugba çok teşekkür ederim, diğer illere de giderim sorun değil ama benim pıhtılaşma bozukluğum var beklenmeyen bir kanama olursa Artvindeki doktor gereken müdahaleyi yapar mı yapabilir mi onun tereddütünü yaşıyorum maalesef
yusufyavuztugba cyd1 yanlış bir şey deyip yanıltmak istemem, elbette müdahale eder devletteki dr tecrübelidir bu konuda diye biliyorum. Siz gelince yüz yüze görüşürsünüz zaten kendisiyle.