Dorukkusumm Doğumum uygulamaya göre 23 mart gözüküyor ilk doğumum olacak ama sezeryan istiyorum, gün ne zaman verilir acaba.?
mrvak Dorukkusumm herşey normalse 37 den sonra doktor muayene eder uygun zamanı söyler ben de öyle olmuştu ☺️
white_flower Dorukkusumm 38 39 haftalık olunca bebek ve annenin durumuna göre bu haftalar sezeryan günü oluyor bazı doktorlar hamileliğin ortalarında söylüyor bazıları da doğuma 2 hafta kalasi gün veriyor
_sevdatsn Dorukkusumm sezeryansa genel olarak 38. Haftanın biriminde genelde doğum gerçekleştiriliyor bunu doktorunuza sormalısınız
Pamukkiz1666 Dorukkusumm ben 30+1 de aldım günümü sezaryan istediğimi söyledim oda 38+4 olunca sezaryan doğum olabileceğini söyledi normal doğum tarihim 7 mart sezaryan olacağım için 23 Şubat
white_flower Dorukkusumm 30.haftadan sonra her gittiğinde nst ye sokuyorlar ya sancı olursa erken tarih veriliyor ben iki sezeryani da 38+6 da yaptım ilk sezeryan da gebelik kolestazi geçirdim 1 gece serum tedavisi gördüm hastaneye yattığım gün normal doğum sancım başladı serum ile sanciyi kestiler sabah sezeryana alındım canım bunları düşünme henüz erken hayırlı sağlıklı doğsun inşallah bebeğin 🤲❤️
MaviDeranHazal Pamukkiz1666 aaa benim de 7 Mart beklenen doğum tarihim.. hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🙏
monagra Pamukkiz1666 merhabalar isteğe göre mi sezaryen oluyorsunuz, doktorunuz buna kızmadı değil mi ya da garipsedi mi? Ben de sezaryen istiyorum ancak nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum, sanki hor göreceklermiş gibime geliyor :(
Laika Pamukkiz1666 yaa benimde 9 mart normali ama sezaryan olucam dr. 39. Haftada alırız dedi 3 martta yani. ciğerleri tam gelişsin istiyorum diyor ya 38de gelirse dedim gelsin yine epidrl yaparız korkma diyor endişeliyim 😅
Beyzafd Dorukkusumm uygulamaya bakma hiç canim 38 haftayı doldurduğunda randevu verir bebegin yine durumuna göre tabi ama 38 de aliyorlar bende su an 31 haftadayim 7 haftam kaldı doktorumla konustum subat sonu gibi dedi kesin randevuyu 38 olunca ayarliyorlar
Ylmaz Dorukkusumm benmde normalde beklenen dogum 24 mart ama sezeryan olacak doktoruma sordum aksilik olmazsa 15-17 mart arası dedi
Dorukkusumm white_flower bende bundan korkuyorum ya ya normal gelmek isterse sezeryan gününe varken, aklım çorba 🤦🏼🤦🏼
Beyzafd Dorukkusumm bebegin durumuna göre canim ama 9 ayı tamamlamasi gerekiyor ama herseyi iyiyse bir sorunu yoksa 1 2 gün erken alabiliyorlar benim bebeğim 2 hafta onden gidiyormuş qma yine de doktorum 38 i tamamlicaz dedi
Fts-fts11 Dorukkusumm bloğu görünce hemen tüm yorumları okudum bende kendi isteğim ile sezeryan düşünüyorum arkadaşım da kendi isteği ile olduğundan ona sordum 38 haftada alıyor dedi şuanda 22 haftalığım
white_flower Dorukkusumm sancın gelse bile hastaneye gidersin hemen doğum olmuyor biraz takıntılisin galiba bu konularda
Dorukkusumm Fts-fts11 bizde 29. haftadayız zamanında gelsinler inşallah da, gebelik şekerim var troid çıktı inşallah sezeryan 38 diyipte o arada normal doğurtmazlar 😀