Beyzacan ben de şu an 32+2yim ve 28de nst de çıkan sancılar yüzünden 1hafta yattım hastanede serum iğne ilaç vs durdurdular ve günde 4defa kullanılacak nidicard verdiler kasılmaları sancıladı engellesin diye. Serviste bana da rahim ağzın kısa çok yürüme hareket etme vs dediler. Taburcu olurken de evde dinlenmen şartıyla çıkarıyoruz dediler. Ben de dediğiniz gibi 2 3 haftadır sanki tutmasam çıkacak gibi acayip baskı ve acı var hatta adet sancısı gibi ara sıra ağrı giriyor haftalık kontrollere başladık doktora orda belirttim çok normal, kemikler kendini doğumu hazırlıyor dediler rahim ağzın kısa değil sınırda dediler işte evde iş felan yapabilir miyim yoksa dinlenmem mi lazım dedim böyle bir durumun yok dediler inanın benim de kafam çok karıştı mecbur yemek yapmaktır mutfak toplamaktır bunları yapıyorum ama bi yandan da dikkat ediyorum çok eğilip birşey yapmamaya işte mesela süpürme işlerini eşim hallediyor çamaşırları ayarlıyorum eşim atıyor çıkarıyor vs. Bi yandan korkarak bi yandan tedbiri bırakmadan hayatı devam ettirmeye çalışıyorum