Zeynebim26 38+2 de geliyo oğlum haftaya bu gün kucağımda olcak inşallah sizin kaç gün kaldı kızlar 🥰🥰🥰
Sareceee Zeynebim26 Hadi hayırlısı 🌺 sağlıkla al kucağına inşallah Normal doğum olduğu için bekliyoruz
Pamugum02 Zeynebim26 Allah kurtarsin canim hayrlisiyla al kucagina inşallah cok az kalmis senin 🙏🥰 bizde yeni aldik günümüzü 14 Şubat’ta inşallah.
Karman34 Zeynebim26 ay ne güzel maşallah benim 99 gün kaldı bakalım inşallah sizin gibi biran önce bu günler gelir hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🧿
Tatli2 Pamugum02 merhaba Ayse hanıma gıdıyorsunuz degıl mı. Koru da mı anlaştınız. Doğum ücreti konusunda anlqstınızbmı lutfen yazarsanız sevınırım. Ben de koruda Ayse hanıma yaptırmak ıstıyorum
Pamugum02 Tatli2 evet Ayşe hanima gidiyorum tek anlasmali oldgu yer zaten koru, kismetse 14 subatta sezeryan olucam. Yazin anlastigmzda 10 bine anlaşıp fiyatı sabitledik canım
Tatli2 Pamugum02 aaa fiyat sabitleme olayı var yani. Fıyatı da çok makul. Dogumu yapınca da yazar mısınız ben de cok endıselı ve meraklıyım. Nasıl olacak süreç diye. Çok tesekkur ederım insallah saglıkla kucagınıza alırsınız bebegınızı
Pamugum02 Tatli2 smdiki fiyatlata göre evet baya uyguna gelmis olacak iyiki sabitlemisiz yoksa artti fiyatlari. Yazarım ins doğumdan sonrada,unutursam telastan siz yazip sorun hatrlatin. Siz kac haftaliksizn