Melek_Erten Kızlar 33 haftaligiz ama dün 36 gözüküyor.3 hafta gelisimi önde. Suyun fazla erken dogum riskin çok yüksek dedi. Boyu kilosu iyi. Boyle basina gelen varmi acaba ?
beyzzsenturkk Melek_Erten sekeriniz yoksa ve ailede irilik varsa normal sayılıyor bizimde 2 hafta ilerde hep sekerim yok esimde bende sisko dogmusuz bebegim de sisko suyunuz normalse bi riski yok sadece normal dogumda sizi zorlar sezaryen olabilirsiniz o kadar
2022bebeki Melek_Erten Su fazlalığı ve 3 hafta kadar irilik genelde karbonhidrat ağırlıklı beslenmeden kaynaklı oluyor su fazlaligindan erken doğum yaptı arkadaşım.. Beslenmenizden hamurisi, şeker, beyaz ekmek ,meyveyi biraz kisarsaniz normale döner
Melek_Erten beyzzsenturkk esimin ailesi iri. 1.90 falan boyları hep iriler. Sekerim falan da yok gayet normal. İlk kizim 41. Hafta dogdu 2850 ancaydi. 😂 ayni doktorm bu ablasndsn iri koca kafali falan dedi. İlki normal oldu insallah buda normal normal gelir ya 😇
Melek_Erten 2022bebeki doktorm dedi komple kes ekmek makarna pilav kontrole gelene kdar sadece salata yiceksin dedi ve esim memur izine memlekte gidicez dedi once izin vermedi heran gelebilir vs dedi memleket ist yakin merkezde olcaz deyince 1 haftayi sakin gecirme falan dedi
2022bebeki Melek_Erten Ay sadece salata da abarti geldi haddime değil ama en azindan protein ekleyebilirsiniz tavuk, köfte gibi yanina da yoğurt dengeler. Arkadaşımın da aniden suyu geldi anlayamadi doktorunuzu dinleyin derim ben🐣
Melek_Erten Mela2 2 hafta once gittgimde 1 hafta ondeydi. Simdi 33. Haftaligim. 3 hafta onde. Boyu 51 kilosu 3.050
Mela2 Melek_Erten gayet güzel havuç şeftali yemeyin tatlı sebzelerde yüksek beta oranı var . Suyu eksik olanlar havuç incir şeftali tüketmeli. Fazla olanlarda tam tersi uzak durmalı tatlı sebze meyve türevlerinden
Melek_Erten 2022bebeki ay valla hic sorma dunden beri salata yiyorum aman hic benlik degilmis 😂 yarina dusnuyorm valla haslayip salata yanina falan öyle yemegi
2022bebeki Melek_Erten Bence de insanı hayattan soğutur sürekli salata yemek 🥲 Sifa olsn inşallah minige
Aysee6346 Melek_Erten iki gün önce benim de çıktı 189 sinir da dedi evde ölçüm yapıyorum yarın diyetisyene gidicem çok korkuyorum acaba ne diyicek 😐
Hilaynur Aysee6346 kaçıncı haftadasınız 189 da yüksek 200 olunc ahastanete gel dediler bana insulin başladım 32. Haftada çıktı şeker ama bebek etkilenmemiş suyu kg su haftasonda uyumlu
Melek_Erten Aysee6346 bende seker cikmadi. Sekerim falan normal ama cozemedik bu kizim onden onden gidip erken gelme derdinde 😂😂 ilk kizimda 2 hafta onden gidiyodu ama su fazligi falan yoktu. Hatta 41. Hafta dogup 52 cm 2850 dgdu. Millet diyodu ayy zayf mi falan diye.
Aysee6346 Hilaynur 26 haftadayım bana da dediler sınırda onun için gerek yok evde ölçüm yap 200 üstü çıkarsa hemen gel dedi
Aysee6346 Melek_Erten maşallah şeker yoksa sıkıntı etme bebeğin daha da büyümek ve erken gelmek istiyor içerde sıkılmış galiba 😅