Mrsfly Selam Kızlar bilen bilir paylaşmıştım idrar testim regl olmam rağmen çok silik pozitif cıkıp duruyor bir haftadır ne koyulaşıyor ne bişey hala daha da öyle kan testi verdim 7,85 cıktı, cuma tekrar vericem ama çok garip değil mi ya.
Mrsfly Bbetll evet bugün verdim cünkü geçen gittiğimde kan almadılar sağlık ocağında bi sorun oluşmş. Doktoruma sordum gebelik yok diyebiliriz dedi ama haftaya tekrar bi kan verirseniz iyi olur dedi.
Bbetll Mrsfly 5 ve üzeri gebelik var diye biliyorum ben. Ama Allah korusun kimyasal da olabilir. İhmal etmeyin tekrar gidin
Mrsfly Bbetll yani bilemiyorum tabi bildiğin regl oldum cünkü hatta bugün yarın temizlenicem ama evet haftaya mutlaka bir test daha vereceğim.
Mrsfly Aysel_krdg Sedamete Reyyosmom Puhu_ishak ah keşke kızlar ama bi haftadır reglim ve yeni bitiyor. 1 haftadır testler de aynı siliklikte. Yumurtlama da ayın 17sindeydi gebelik olsa beta hcg 7,85 in çok üstünde olması gerekmezmiydi. İnşallah sizin dediğiniz gibidir ama hiç ihtimal veremiyorum.
Puhu_ishak Mrsfly selam benim tam 6 gün boyunca silikti canım henüz gebeliğin çok erken farketmişsin o nedenledir
Melekavsr Sedamete kız regliyim şuan diyo ne gebesi ümitlendirmeyin insanları ya. Bende 6.08 le öğrenip 3 gün sonra regl olmuştum kimyasal gebelikmiş. 5 gün yükseldi sonra düşüşe geçti
Ysmnpmk Mrsfly benimde silik çıkıyodu 7.72 cıktı 2 gün sonra tekrar verdiğimde 3.8e düşmüştü kimyasal gebelikmiş canım😕☹️
Mrsfly Ysmnpmk evet canım bende öle tahmin ediyorum. Aman önemli değil dış gebelik olmasında kimyasal olmasına razıyım.
Mrsfly Melekavsr regl olduktan sonra yükselmeye devam ettimi canım? Benimde şu an tek derdim 0 lanması.
aybukekurt55 Mrsfly bazı insanlar hamilelik döneminde de adet oliyorlar canım belki de sen öylesindir
Melekavsr Mrsfly evet yükseldi perşembe kanamam oldu cumartesi 49 pazartesi 116 çarşamba 102 cuma 39 diye gitti 2 haftaya anca sıfırlandı
1ciftyesilgoz Ağustos 8 inde yumurtlamam olmuştu Ağustos 23 regl oldum ve 21 Ağustosta en son test yapmıştım negatif çıkıyordu testler. Reglim 5 gün sürer ve temizlenirdim o ay bi türlü lekelenmem bitmedi en son 9-10. Güne giriyordum lekelenme şeklinde kasık ağrılarım da devam ediyordu şüphelenip test yaptım ve beta 88 ile hayretler içinde hamile olduğumu öğrendim. Meğer dış gebelikmiş o yüzden yaşamışım bunları. Sizinkisi daha çok kimyasal gibi umarım da öyledir.🙏