Marly21 Canımlar ben 6+1 haftalık hamileyim midemin bulanmadığı tek bir anım yok artık hiçbir şey yapamıyorum ne iyi gelir yardımcı olun kızlar ya
Aysegu2611 Marly21 norml bişey bu bulantı ne yapsan da geçmiyor doktora söyle hap yazsın ben hep ilk aylar hapla durduk doğuma 2 hafta var daha da bulantılarım devam
pembiktavsan Marly21 doktorunuz ilaç verir mutlaka ona danışın isterseniz. İlk haftalar benim de biraz bulantım oluyordu bazen olipsin naneli şekerinden falan alıyordum iyi geliyordu biraz.
Bluesky-mom Marly21 ilk zamanlardan beri prilam kullanıyorum. Sabah iki akşam iki adet. Doğuma iki hafta kaldı hala mide bulantısı devam. İlacı içmeyi unutunca perişan oluyorum
Yeldaaltaylar Marly21 prillam Dr kullanabilriisn 21.haftadayim 8.haftadan beri kullanıyorum yoksa duramıyorum mide bulantısından 🥲
Patatesanne Bende zofer kullanıyorum 6. Haftadan beri 🤮 reislik devam 13. Haftadayım ilaç içmeden 1 gün durabiliyorumm ayva muz tuzlu kraker naneli sakız yoğurt bunlar bana iyi gelmişti. Dabahları hala sadece kızarmış ekmek yiyorum. 🥹