Canselyaren Kızlar merhaba İstanbul Güneşli erdem hastanesinin normal doğum ücretini bilen varmı birde önereceğiniz bir doktor.
Gulsennnnnnnnn Canselyaren Dün güneşli erdem hastanesinde randevum vardi. Nesrin hanima gidiyorum ben, gayet memnunum. Muayene ücreti 350tl, normal dogum 4500 tl, sezeryan 5500tl, nst 30 tl ydi. (2023 fiyatlari)
umena Canselyaren Allah Allah bende Erdem gidiyorum çakmak bilgi alabiliyordum telefondan ondan yazdımm
Bebek2_ Canselyaren doğum ücretini hiç bir özel hastane telefonda soylemiyor hasta yatıştan bizzat gidip öğrenmeniz isterler telefonda sadece muayne ücretini belirtirler ve genel olan şeyleri
Anneyimmm34 Bebek2_ yoo ben aradım bugün erdem hastanesini sgk spinal zorunlu sezeryan 6 milyar dediler
MaviJournal Bende oraya gidiyorum. Doktor metanet Aliyeva dan cok memnun kaldım. Çok güler yüzlü birisi. Tüm soruları cok güzel bir şekilde cevaplıyor
Canselyaren Anneyimmm34 hangi hastaneyi aradınız güneşli erdemmi daha öğlen aradım bna fiyst vermediler
Kubrabsyg45 Gulsennnnnnnnn birşey sorucam. Doğum içinde oda vs hepsi oluyor mu acaba 🤔 merak ediyorum neleri kapsıyor yada kapsamıyor
Gulsennnnnnnnn Kubrabsyg45 genelde bu ücret hepsini kapsıyor. Yakın zamanda burda dogum yapan bir tanıdığım yok ama, baska hastanelerde var. Onlarda hersey ucretin icinde olmustu. Sadece söylenen fiyati ödemişlerdi 😊
Kubrabsyg45 Gulsennnnnnnnn biraz o yüzden çekiniyorum. Özelde çalışan arkadaşım dedi o fiyatı verip sonrasında bı ton şey çıkarır bulaşma diye
Gulsennnnnnnnn Kubrabsyg45 siz dogumu nerde yapmayi planliyorsunuz, kontrollere falan nereye gidiyorsunuz
Gulsennnnnnnnn Kubrabsyg45 hiç karşılaşmadım bu sekilde bir durumla, ilk cocugumdada tek fiyat odemistim