hemsireacemianne Kizlar bebeğime deterjan alacağım ama ne alacağımı hulamadim arastirmalariniz nasıl ne almayı planlıyorsunuz
Busraaaa35 hemsireacemianne organik olarak babys green aldım.green clean da temiz içerikli bakabilirsiniz
Aselsmoms hemsireacemianne yumuşatıcı olarak siveno baby aldım toz olarak the elite home aldım içerikleri temiz 🤗
annesiylebali hiç pimpirikli bir anne değilim ama yaklaşık ilk 1.5 sene sadece sabun tozu kullandım bence kokusuz sabun tozu en sağlıklı olan ♥️
hemsireacemianne annesiylebali bende sabun şeklinde düşündüm ama onda da kalıntı kalıyor diyorlar ondan emin olamadım ☺️
annesiylebali hemsireacemianne hemsireacemianne evet kalıyor hele bi de kireçli suyu varsa olduğunuz yerin dediğiniz gibi oluyor. Tavsiyem eğer makinanızda varsa direct effection sanırım böyle bi ifadeydi yanlış olmasın ama buna ayarlarsanız bunda kalmıyor ya da ben ekstra durulama seçiyordum onu da yapabilirsiniz♥️
Tgyh Prema.ve.onun.anneligi ınstagramda bir sayfa bir bakın isterseniz bende o sayfayı inceleyip aldım
Leylabngll bebek_firarda bunu e bebekten mi almayı düşünüyorsunuz trendyoldan mi trendyoldan alırsanız acaba orijinal mi bende çok kararsız. Kaldım
2ters1duz hemsireacemianne merhaba ben ikizlerime 1 yaşa kadar saraçoğlundan bebek deterjanı kullandım ve çokda memnun kaldım hiç bir sorunla karşılaşmadım şimdi tekrardan hamileyim ve yine aynı deterjandan aldım☺️ İnt sitesine girip bakabilirsiniz