ayla__ kubramom31 benimde tabiki korkularim var başıma ne geleceğini bilmiyorum 🙄 ama sezeryandan cok korkuyorum o net
Halimekinali123 kubramom31 arif güngöreni çok meht ediyolar cnm benimkide riskli randevu almaya calisiyorum mkü dem
happybsrx Ben Ali Andıya gidiyorum çok memnunum, hem çok tecrübeli hem çok ilgili uzun uzun da muayene ediyor
Sinem4488 Halimekinali123 bende gidicem o doktora cok ama cok iyi hatta antakyadakı en ıyı doktor dıyebılırım arif gungoren ama artık arastırmada degıl kendıne özel biyer actı girişi 850 galıba ama zaten perinatolojı riskli gebelik uzmanı benım 7 yıldır gtmedıgm doktor hastane kalmadı dusuklerım oldu en son bes aylıktı dusen oglum su an yıne asılama ile gebeyım ama kanamam basladı hergun hastanedeyım randevu alabılırsem arıfede gorunecem
Sinem4488 kubramom31 aynı bendede öyle kafayı yıcem artık hiçbirsey yapmadıgm halde yattıgım yerde kanamam baslıyor neden bızde dıger hamıleler gbı olamıyoruz 😢
kubramom31 Sinem4488 artk inan bilmiyorum bir tek ben böyleyim duymadığım herseyi kendimde duydm serklaj oldm 50den fazla progestan iğne vuruldum artk sabah uyandm baktm kanamam var dedm yeter ya yeter hicbirsey yapmadgm halde yatak istiharetindeym uyurken nasıl kanamam oluo anlamıyorum artk