KlncA
[bilinmeyen] artışın gayet iyi görünüyor hayırlı olsun 😊 sorduğun değere de bakılması gerektiğini bilmiyordum doktor bişey demedi ise sıkıntı olmaz ? Ya da progestan hapı verir
Selim_Alparslan
[bilinmeyen] doktorunuza sormadınız mı canım inşallah kötü bir şey değildir
Sarem
Bendede leke oldu diye progestan başladı canm
Smyy
[bilinmeyen] doktorunuz progestan ilacı vermedi mi peki ?
Selim_Alparslan
[bilinmeyen] peki hap iğne vs vermedi mi canım istersen başka doktora da görün önlem almadıysa doktorun iyi değil gibi
Mutlulugummm
[bilinmeyen] kac haftaliksin canim nezamandan beri lekelenmen var
songul123
[bilinmeyen] bende özele gidiyorum ama öyle bir değer ölçmedi canım leke geliyor sürekli progestan yazdı haftaya gel dedi bakalım bende bekliyorum inşallah iyi oluruz korkma ki
songul123
[bilinmeyen] bendede aynı sıkıntı var kan pirtilasmasi progestan ve düşük onleyici ilaç iğne kullanıyorum tedbirini almışsın canım rabvim yüzünü güldürsün
Mutlulugummm
[bilinmeyen] ıyi düşün kuzum ıyi olsun rabbim bebeğini sana bagislasin ilaçlarını ihmal etme bol dua et doktorunla görüş sürekli gerekirse başka doktora git
songul123
[bilinmeyen] inşallah canım benim
songul123
[bilinmeyen] tamam canım haftaya gidecem batırırım
songul123
[bilinmeyen] evet kuzum hala devam ediyor kahverengi leke hamile olduğumu öğrenmeden önce gelmeye başlamıştı 😑 keseyi dün gördük çok şükür
songul123
[bilinmeyen]
[bilinmeyen] dün verdim kuzum 3113 cıktı ondan sonra alttan bakti gördük keseli kuzum ama bu leken hala durmadı çok morelim bozuk
Mela
[bilinmeyen] ya tatlım kanamalı bir gebelik geçiren biri olarak söylüyorum gidin serum taktirin o kadar ilaç kullandım kesilmiyor serumu yiyorum 2 gün hastanede kesiliyor inanın keşke başından böyle şeyler yapsalardi öyle şimdi 21 haft. Ama peçetede görsem bile gidip hemen yatış istiyorum serum falan toparliyor
songul123
[bilinmeyen] kahve rengi kuzum çalışıyorum yatamıyorum ki doktor çalışmanda bi sakınca yok dedi
songul123
[bilinmeyen] bu gidişle çıkacam isten canım
Mela
[bilinmeyen] canım hastaneden hastaneye değişiyor şimdi Hacettepe'ye gidiyorum valla peçeteye belli belirsiz az bi geldi doktora mesaj attım 3 gün yatış yaptı çıkartmadi devamı gelmediği halde ben dedim gidiyim de yine gelince gelirim