Bebekliannee
Yo cok bastırmadı dokundu sadece öyle cok abartılan bişey değil :) hatta içimden dedim bumuydu yani diye 🤣
Ben cok memnun kaldım cunku kontrollere gittigimde ordaki hamile veya dogum yapanlar ile gide gele sohbet ettim hastane ve doktorlar için biraz bilgi edindim sonra google şikayet kısmına doktorların kariyerlerini 🤣 inceledim. Bi sıkıntı gormeyince orayi tercih ettim iyikide ettmişim. Cok nazik anlayıslılar.ve cok cok temiz bir hastane. Odalar özelden farksız. Evet 2 kişilikti pandeminin başıydı üstelik,düşünün ki özelde bile herkese kapılar acık aileden herkes gelebiliyorken bulundugum hastanede tam corono donemi tek kişi bıraktılar beni. Odalar kilitli kimse giremez cıkamazdı eşim dahi. Ben bu durumdan memnun oldum acıkcası yeni doğmus cocuga hastalık mikrop gecsin istemezdim.
Gorumcemle aynı zamanda yaptık mesela. O özelde yaptı. Tüm akrabaları geldi. Kaynanası meğerse koronaymıs. Gorumcemede bebege bulastırdı cok sıkıntı cektıler bebek dogunca.
Demek istedigim özelinde devletin de iyisi kotusu var iyice arastırmak lazım. Kontrole gittiginiz zaman ordakiler ile sohbet edin az cok ne olduğu ortaya cıkar.