excitedmom- birprensbirprensesannesi- aynısı da olabiliyormuş tersi de herşey nasip 🥰herkesin gönlüne göre versin Rabbim 🌸
GamzeMeryemm58 excitedmom- şöyle diyim bazen kordondan dolayı yanlış tahmin edip erkek diyorlarmış bizimkinde tam göstermedi arafta kaldı doktorda bir dahaki aya bakarız dedi harekette etmeyince oda zorlamadı daha 🤷♀️
Lunaaa92 excitedmom- ben cinsiyet olarak görmedim ama hamile olduğumu öğrendikten sonra rüyamda horoz gördüm dedim tamam oğlum oluyor öyle de olacak Allah’ın izniyle 🥰
myangelson excitedmom- ilk çocuk olduğu için cinsiyet farketmiyordu bize oğlumuz oldu cennette bizi bekliyor 🤍
Acemianne35 excitedmom- nerdeyse emindim erkek olacağından öyle hissediyordum rüyamda da gördüm erkek olacagını ailelerde de 20 yıldır kız bebek doğmamıştı ama ben kız istiyordum öyle dua ettim hayırlısıyla tabi sağlık en önemlisi ve 38. Haftadayım kızım olacak 🌸
excitedmom- Acemianne35 ne güzel Rabbim gönlünüze göre vermiş 🌸kaçıncı haftada öğrendiniz kız olduğunu
Acemianne35 excitedmom- 17.haftada gittim net olsun diye o zamanki şaşkınlığımı size anlatamam 20 yıl sonra ilk kız inşallah ❤️
Betulisik excitedmom- ben rüyamda gördüm oğlum oluyordu ve oğlum olacak inşallah rüyamda ismini bile gördüm diyebilirim
SsSonguS excitedmom- hamile olduğumu öğrendikten sonra hep erkek hissettim. Sonra rüyamda erkek bebek gördüm, ve erkek bebek bekliyorum ❤️🔥🧿 anne ne hissediyorsa gerçekten öyle.. şükürler olsun sağlıkla gelsinler melek oğlum 💚
excitedmom- SsSonguS bende en başından beri erkek hissediyorum 12 haftalarda erkek gibi dediler 16 da kıza benziyor dediler tam kesin bilmiyorum bende yakında öğrencem inşallah 😅🌸
en_guzel_emanetlerim excitedmom- erkek gördüm masmavi battaniye içinde boncuk boncuk bakan bi bebekti şükürler olsun dünyalar tatlısı bi kızım oldu