papatyannaa Gözlerime kendime engel olamıyorum inanılmaz uykum geliyor. Yakın zamanda antibiyotik kullandım acaba onun etkisi mi yoksa son haftaların vermiş olduğu ağırlık mi sizler ne durumdasiniz
EmineDefneGokce papatyannaa bugün tam 35 im. Kızımı uyutmaya çalışıyorum uyusa da uyusam hiç böyle olmamıştım uzun süredir😭
Hilal1608 papatyannaa Ayy o bendede var antibiyotık son zamanların ağırlığı diye düşünuyordum birde gece sürekli dönerken uyanmak ve tuvalet yüzünden bence uykumuzu alamıyoruz yalnız değilmişim☺️
papatyannaa EmineDefneGokce Benimde 3 yaşına girecek kızım var Allah affetsin çizgi film açtım öyle uyudum bölük pörçük sarhoş gibiydim
EmineDefneGokce papatyannaa benimkide 3 vallahi sallıyorum uyusun diye normalde sallamam hiç ama fena bi ağırlık var üstümde 😭
papatyannaa EmineDefneGokce Şu sıra biran önce uyusun diye bende sallıyorum aslında hiç iyi yapmıyoruz minikler gelince olan bize olacak yine
Ellove Haftadayim bende ayni sizin gibiyim asiri uykum geliyor ama agrilarimdan da uyuyamiyorum yataga giriyorum cikmak istemiyorum
Ellove papatyannaa tam uykuya dalacakken ruyamda tuvaletimi yaptigimi goruyorum uykudan sicrayarak uyaniyorum en büyük korkum altima kacirmak😂