Kbramhmt mine3444 bende bugun 18+4 kiloluyum ama ben hissediyorum 3.gebelik bnm özellikle gece yan yatınca içinde hissediyorum dışardan belli değil daha gece takıp edın kayma şeklinde yada pıt pıt olarak
Aynenkanka Ben 16 da hissetmiştim meleğimi 🫠 pıt pıt atıyordu🥰 şimdi dans ediyor sanki içerde yavrum benim🤗
sewimomur Nunuuh ilk oğlumu 11 haftada his etmiştim seyirme şeklinde bu bebegimide 11 haftada his ettim cinsiyeti belli değil henuz
pinar_033 Nunuuh 19.haftada hissettim şimdi 20+1 iz günde bir iki kere minik tekmeler geliyor prensesimden🥰
annezu Nunuuh tabikii ,herkeste farklılıklar yaşandığını söylüyor doktorlar.. 16+6 yız 2 gündür geceleri kıpırtılar hissediyorum , inanılmaz bir duygu 🥰
Zeynep_Asellll Nunuuh 16 da bir kez kayma gibi birşey olmuştu içimde. 17. haftada pıt pıt, küçük küçük hissettim kızımı🌸
Htc- Arkadaşlar peki gün içinde sürekli mi oluyor yoksa ortalama kaç defa o hareketlenmeyi hissediyoruz pıt pıt gibi mesela bende bugün 17 hafta oldum ama anlamaya çalışıyorum acaba gaz hareketleri mi yoksa bebiş mi diye ilk gebelik hiç bı fikrim yok 🙈