_Pinar_03 Nunuuh Ayy benimde 15+0 ve ilk gebeliğim 🥰🥰 iki gun önce kasigimin sol tarafında ara ara karınca yürür gibi gidiklanma oldu ama bilemedim 🤣
YaseminCanCicek21 Nunuuh 12 haftalıktı galiba ama tam net olmamakla birlikte 15 haftalıkta net hissettim
Yasemin__ Nunuuh bende bugün tam 16. Haftadayim ne zaman hissedicem hareketlerini ya diye söyleniyorum 😂 kısa zamanda hissetmemiz dileğiyle 🤲🏻❣
Esra0707 Haftamda ara ara pıt pıt hissediyordum şimdi 19. Haftaya girmek üzereyim daha çok hareket etmeye başladı sert tekmeler atınca anlıyorum oğlumun tekmeledigini🥹daha da cogalicak tabi ileriki haftalarda
2prensesannesiiii Nunuuh 16 17 haftalarımda hissettim 19+1 im artık daha net haftam ilerledikçe net oluyor his🥰🙏🏻
Nursaygi Nunuuh Kişiden kişiye değişir bence. Benimde ilk gebeliğim 17+3’de hissettim 19+4’deyim şu son bi kaç gündür daha fazla hissediyorum. 🥰
Melded Nunuuh 18. Haftayı bi kaç gün geçince hissetmeye başladım damar atması gibi içinde bişey dalgalanıyomuş gibi bi his:)
Rabia04_09 Nunuuh bu kişiden kişiye değişiklik gösterir ben 17,18. Haftada hisseder gibi oldum içimde birşeyin hareket ettiğini kaydığını anlayabiliyordum. Şu an 19+2 haftalığız net bir şekilde hissetmeye başladım tekmelerini 🥰
Senaykork Nunuuh oğlumu 18 haftada hissetmiştim şimdi 2 ciye hamileyim 11 den beri ufak kipirdamalar hissediyorum